Stvarno preterujemo

Koliko ženama treba da muškarcu pokažu svoje pravo lice: Do potpunog opuštanja je baš dug put!

40 odsto ispitanica je priznalo da namerno od partnera skriva pojedinosti svojih rituala za ulepšavanje, a trećina ih je izjavila da se neprestano trudi da izgleda kao da su prirodno uvek savršene, pokazalo je istraživanje
Ljubav i zavođenje
02:44h Autor:
Koliko ženama treba da muškarcu pokažu svoje pravo lice: Do potpunog opuštanja je baš dug put!
Foto: Shutterstock

Većini žena potrebno je godinu dana i sedam meseci da se pred svojim partnerom pokaže bez šminke, odnosno u potpuno prirodnom izdanju, pokazalo je istraživanje koje je sprovela britanska kozmetička kompanija QVS.

Velika većina od 1000 žena, koliko ih je učestvovalo u istraživanju, odgovorila je da je njihova "opsednutost" savršenim izgledom u svakom trenutku nakon određenog vremena provedenog u vezi s partnerom bila manja i da su se u potpunosti opustile nakon otprilike godinu i po.

Više nego bilo šta drugo - OVDE pročitajte kojih 5 stvari ženu čine lepom!

Međutim, 40 odsto ispitanica je priznalo da namerno od partnera skriva pojedinosti svojih rituala za ulepšavanje, a trećina ih je izjavila da se neprestano trudi da izgleda kao da su prirodno uvek savršene.

Svaka dvadeseta žena priznala je u istraživanju da nikada nije dopustila partneru da je vidi potpuno bez mejk apa.

Istraživanje je pokazalo i da muškarci ne znaju koliko vremena njihove odabranice troše na ulepšavanje, a četvrtina od 1000 ispitanika koji su učestvovali u istraživanju tvrdi da nema pojma od čega se sve sastoji ženin ritual ulepšavanja.

Na ženi ništa bolje ne može da stoji od samopouzdanja - šta nas svetske dive uče o stilu pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs