Neka vam kaže govor tela

5 stvari koje pokazuju da muškarac nije iskren

Utvrditi da li je muškarac iskren nije jednostavna stvar. Ipak, određeni šabloni ponašanja vam mogu pomoći. Koji su najčešći? Saznajte u tekstu koji sledi
Ljubav i zavođenje
08:46h Autor:
5 stvari koje pokazuju da muškarac nije iskren

Neretko pokreti govore više od reči. Postoje sigurni, a jednostavni znaci koji ukazuju na njegovu neiskrenost, a ovo su najčešći i oni koje je najlakše otkriti.

Skretanje pogleda

Kada ga pitate nešto da li skreće pogled? Da li gleda svuda okolo samo ne u vas? To je siguran način da znate da se nešto dešava i da nešto nije u redu sa pričom koju vam je rekao. Ako je iskren, neće se plašiti da vas gleda u oči.

Ne može da ponoviti ono što je rekao

Ako sumnjate da je neiskren, jednostavno ga sutrad ili nakon par dana pitajte da vam opet ispriča isto (na primer, da prepriča izlazak kojem vi niste bili prisutni). Ako mu se priča ne poklapa sa onime što je ranije rekao, sigurno je lagao.

Ruke u džepovima dok priča

Ovo ne mora biti tačno u svim slučajevima, ali kada je u vezi sa ovom temom, onda je prilično istinito. Stavljanje ruku u džepove znači da on nešto krije. Kada priča s vama, to ne bi trebalo da radi. Takođe, ako se ljulja na stopalima napred – nazad i to je znak da ti ne govori istinu.

Oklevanje pre odgovora

Da li okleva pre nego što odgovori na postavljeno pitanje? Da li zaista ne može u trenutku da odgovori gde je bio? Definitivan pokazatelj da ne govori istinu, bez obzira koliko dobro objašnjenje imao. Zapamtite da oklevanje nikada nije dobar znak.

Vrpoljenje

Vrpoljenje je još jedan odličan pokazatelj neiskrenosti. Da li se igra sa prstenom koji mu je na ruci? Navodno je zauzet oko noktiju? Da li često prstima prolazi kroz kosu ili lupka bradu? Sve pomenuto su znaci vrpoljenja i nervoze koji pokazuju da on nije iskren.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs