Glavni ženski moto flertovanja

Muškarci vas nikad ne primećuju, koketirate sa svima okolo: Otkrijte kakva ste zavodnica!

Ljubavni terapeuti smatraju da postoji pet tipova zavodnica, a vi pronađite kojoj grupi pripadate
Ljubav i zavođenje
23:10h
Muškarci vas nikad ne primećuju, koketirate sa svima okolo: Otkrijte kakva ste zavodnica!
Foto: Thinkstock

Imate uspeha kod jačeg pola? Ili vas muškarci nekada ne primećuju? Ljubavni terapeuti smatraju da postoji pet tipova zavodnica, a vi pronađite kojoj grupi pripadate.

Fizička - Lepa sam, zgodna i imam šta da pokažem – moto je žena, koje osvajanje baziraju na fizičkom izgledu. Atraktivna "fasada" je ono što muškarci prvo primete kod njih, a govorom tela jasno stavljaju do znanja šta žele. Bez pardona će pomaziti muškarca po ruci i prstima preći kroz kosu, provokativno ga gledati u oči dok razgovaraju.

Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik - više o tome saznajte OVDE.

Ipak, "bezobrazan" vid zavođenja ne daje uvek dobre rezultate. Ova strategija nekada upali, a često i omane, jer "fizičke zavodnice" češće od drugih upadaju u zabludu da su ostavile dobar utisak na predstavnike jačeg pola. Verovatno ne želite da vas smatraju samo devojkom "za provod", zato povucite ručnu u ophođenju sa muškarcima.

Pristojna

- To su dame konzervativnih stavova, često krute, a ponekad i grube u ophođenju sa suprotnim polom. Retko se šale, naročito ne dvosmisleno, ne prave aluzije na seks. Veoma paze na oblačenje, ne nose kratko, usko i dekoltirano. Laskanje i banalni komplimenti im ne prijaju, uživaju u dugim i ozbiljnim vezama. Ipak, ovaj tip žene i te kako flertuje, među njima ima opasnih zavodnica, a muškarac često i ne primeti da je na "meti", dok ne shvati da mu je srce zarobila dotična dama. U savremenim muško-ženskim odnosima bilo bi dobro da budete opuštenije.

Žena ima 45 godina i konačno je shvatila da je seksi - OVDE saznajte priču koju svaka žena treba da čuje!

Igrač - Zavođenje doživljavaju kao igru. Simpatične su, vole druženje i čavrljanje s momcima. Flertuju prirodno, kao što dišu, vole da osvajaju muškarce i "lome" srca. Zbog nemirne prirode uglavnom imaju probleme u emotivnim vezama i retko uspevaju na duže staze da zadrže partnera. Najbolje bi bilo da umeće za "muvanje" usmerite i na dečka ili muža, kako bi ga zadržale pored sebe, umesto da koketirate sa svima okolo.

Iskrena

- Igra na kartu emocija, već na prvom sastanku otkriva sve o sebi i nada se da će tako da se zbliži sa potencijalnim partnerom. Veruje u duhovnu povezanost. Ipak, previše detalja koje ovaj tip žene iznosi još u fazi "muvanja" može da bude mač sa dve oštrice. Osoba s kojom flertujete nije vaš psiholog i mnoge muškarce odbijaju takve ispovesti. Usporite malo, intimnije priče sačuvajte za kasnije.

Rekao joj je da ga njeno telo ne privlači i da je previše naborano - OVDE saznajte šta je jedna žena zaključila!

Tradicionalna - Ona od muškarca očekuje da učini prvi korak, pozove je, udvara se, uvek plati račun u restoranu i kafiću, privuče stolicu, ponudi jaknu ako je hladno... Iako živimo u 21. veku i dalje postoje dame koji imaju tradicionalni pristup u zavođenju. Iako mnogi Balkanci vole ovaj tip žene, one mogu da imaju poteškoća u privlačenju muške pažnje, jer su pasivnije od ostalih zavodnica. Ako je on već učinio prvi korak, nije na odmet da vi napravite sledeći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs