I sami znate da je tako

7 pogrešnih muškaraca sa kojima izlazimo pre nego što nađemo onog pravog: Radoholičar, mamin sin!

Nije problem zabavljati se s nekim ko ima posao i trudi se da nešto postigne. Problem je biti u vezi s nekim ko ne zna ili ne želi da napravi balans između poslovnog i privatnog života
Ljubav i zavođenje
16:06h Autor:
7 pogrešnih muškaraca sa kojima izlazimo pre nego što nađemo onog pravog: Radoholičar, mamin sin!
Foto: Shutterstock

Da bi došla do svog princa, treba da poljubiš mnogo žaba. Tako kaže jedna stara izreka, a te "žabe" mogu da se ograniče na nekoliko tipova, koje je pre onog pravog upoznala svaka od nas.

1. Idiot

Kratko i jasno: muškarac koji nije imao apsolutnog nikakvog poštovanja ni prema tebi ni prema tvom vremenu, koji je slao poruke posle ponoći i baš nikad te nije izveo među ljude.

2. Predobar

To je onaj koji je bio lud za tobom i radovao se svakom tvom hiru koje je redovno ispunjavao. Međutim, to nije bilo nimalo privlačno.

Kojih 13 pitanja muškarci ne smeju da postave ženama pročitaj OVDE.

3. Lep i glup

Da si površna, on bi bio savršen. Ovako, on je bio samo zgodan dečko, s jednom velikom manom, preko koje nisi mogla da pređeš. On je savršen primer onoga s kojim se poigraš i nastaviš dalje.

4. Loš momak

Svaku od nas je u jednom trenutku privukao jedan takav. Ali, brzo nas je i pustio, jer takav odnos nije održiv na duge staze.

OVDE pročitaj na koje stvari muškarci zaboravljaju nakon venčanja.

5. Petar Pan

To je onaj tip koji baš nikad neće da odraste, koliko god ti verovala da je to samo faza. On će da živi na maminom kauču još dugi niz godina i jedva će čekati vikend da izađe napolje i da se napije. Sve dok se jednog dana ne probudi i shvati da ništa nije postigao u životu, a tada će biti prekasno.

6. Radoholičar

Nije problem zabavljati se s nekim ko ima posao i trudi se da nešto postigne. Problem je biti u vezi s nekim ko ne zna ili ne želi da napravi balans između poslovnog i privatnog života.

7. Mamin sin

On je drugačiji tip od Petra Pana. On može da bude vrlo odrastao muškarac, sa svojim stanom, finansijama i slično, ali je i dalje vezan za mamu kao da se nikad nije odselio. Svi volimo svoje roditelje, ali i tu treba da postoji granica, a ovaj tip je ne poznaje.

Koji još muškarci nisu za tebe saznaj OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs