Vredno iskustvo

Muškarci otkrili šta su naučili od bivše devojke: Uvek je bolje reći Da!

Ako sam ostavio prljave čarape svuda po kući, neće biti seksa. To važi i za prljave sudove, stvari i otpatke. Apstinencija je najveća kazna koju primenjuju. Ali nikako da shvatim zbog čega i sebe kažnjavate
Ljubav i zavođenje
00:44h Autor:
Muškarci otkrili šta su naučili od bivše devojke: Uvek je bolje reći Da!
Foto: Thinkstock

Umesto da budete ljubomorni na njegovu bivšu, treba da joj zahvalite što ga je naučila ponešto o životu i ženama, prenosi Cosmopolitan.rs.

1. "Ako sam ostavio prljave čarape svuda po kući, neće biti seksa. To važi i za prljave sudove, stvari i otpatke. Apstinencija je najveća kazna koju primenjuju. Ali nikako da shvatim zbog čega i sebe kažnjavate." (Todor, 24)

2. "Od bivše sam naučio da bi trebalo da sam na strani njenih drugarica. Ipak je, na kraju svega, izabrala njih. Drugarice i te kako utiču na vezu. Dovoljno je da ubace crva razdora i nastane haos." (Novak, 23)

Zbog čega pucaju i najčvršće veze saznajte OVDE.

3. "Ne verujem devojci koja kaže da joj se roditelji vraćaju uveče. Nepogrešivo uvek naiđu ranije." (Dejan, 22)

4. "Žene ponekad umeju da budu muškarci, da piju pivo i da zaborave da obriju noge. To me je šokiralo." (Ivan, 29)

5. "Naučio sam da treba da koristim savete iz ženskih magazina. Eto, to vama mogu da priznam. Nekada tajno čitam i stvarno upali." (Mateja, 26)

Kako srodna duša može da vas uništi pročitajte OVDE.

6. "Uvek je bolje reći Da. Uvek i za sve. Najbolje je da uradim sve kako ona želi, u suprotnom će biti frke (smeh). Žene umeju da budu tako tvrdoglave i uvek zaključe nešto drugo od onoga što smo stvarno rekli. Neverovatno." (Igor, 24)

7. "Nikada ne bi trebalo da pokažem svoju ranjivu stranu i nesigurnost zato što žene, generalno, ne mogu da poštuju slabića. Emocije su već nešto drugo. To im treba pokazati. I to mora dozirano. Umeju da iskoriste." (Jovan, 30)

8. "I najlepše žene su nesigurne. Moja bivša je bila prelepa, a za sebe je mislila da je nikakva riba. Nikada nisam mogao da joj objasnim da je divna. Muškarci vole da budu zaštitnici, ali nekada preterujete sa svojom nesigurnošću." (Srđan, 28)

A OVDE saznajte šta žene nauče posle raskida.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs