Otkrijte kakvih žena se treba kloniti

Muškarci, ovo su 13 tipova žena koje treba izbegavati

Kada se zaljube, muškarci su često slepi i za najprostije stvari, koje ukazuju da je devojka sa kojoj su u vezi opasna zona, koja će im doneti više štete nego koristi
Ljubav i zavođenje
21:02h Autor:
Muškarci, ovo su 13 tipova žena koje treba izbegavati

Ona zna da preuzme stvari u svoje ruke, ima svoje ja i nije dosadna klimačica glavom, koja se smeška na sve što on kaže. Ona je, takođe, samosvesna, ceni sebe često i previše, ali je to čini seksepilnijom. Dragi muškarci, malo više opreza i dublje analize nekada su i više nego poželjne, jer vaša femme fatale je možda fatalna greška. Ukoliko ima neke od ovih osobina razmislite dva puta.

1. Žene koje žele potpunu kontroluLepo je kada je ona prava lavica u krevetu i jasno stavlja do zna da zna šta želi. Volite da joj prepustite kontrolu i uživate da ona zavodi vas. Međutim, pazite da ta želja za kontrolom ne postane preterano dominantna i pređe u naviku, koja će vas odbiti od nje. Žene koje teže sa dominacijom u svakom trenutku žele sebe da pokažu kao superiorna bića, jer su zapravo isuviše nesigurne i nezadovoljne sobom. Jake osobe svesne svojih kvaliteta nikada nemaju potrebu da upiru u oči muškarcu dirigentsku palicu kojom ga dresiraju. Zato, žena koja prosto vapi da stvari uvek drži pod kontrolom i predstavlja se kao opasnica koju niko ne sme da nasamari, zapravo i sama sebe teško može da podnese i tako se ponaša kako bi sakrila svoje slabosti.

Napisala pismo nesuđenoj ljubavi: Reči koje diraju dušu!

2. Žene koje žude za novcemUkoliko krenete u šoping, a vi slučajno zaboravite novčanik, ona će pre kupovinu odložiti za drugi put, nego potrošiti makar malo svog novca. Takve žene, takođe, često govore muškarcima šta žele imati kako bi im oni to kupili i zaljubljene su u sve materijalne stvari sveta. Nju će više oduševiti upakovan poklon, nego svi vaši poljupci i strastveni zagrljaji. Kada imate slobodno vreme, njoj nije dovoljno da sedite kući i vodite ljubav, već je odlazak u skupocen restoran neophodan kako bi ona bila apsolutno zadovoljna. Za takve žene luksuz je najvažniji i one će svog muškarca prvom prilikom zameniti bogatijim.

3. Žene koje se ne odvajaju od svoje najbolje prijateljiceUvek se pitate kako se ona toliko slatko ismeje i zabavi dok sa svojim prijateljicama priča, po vašem mišljenju, najnebuloznije stvari na svetu koje su samo njima smešne. I uvek ćete se pitati, ali vam to neće biti problem ukoliko vas vaša lepša polovina ne zapostavlja zbog svoje drugarice. Ako uvek počne temu o tome šta je radila sa prijateljicom i otkazuje vaše planove kako bi provodila vreme sa njom, takva žena još uvek nije potpuno rasčistila sa tinejdžerskim životom. Ona ne shvata koliko pažnje je potrebno posvetiti partneru za stabilnu vezu. Ili jednostavno ne mari mnogo za vas, a prijateljica joj je najjednostavniji ventil pomoću kojeg se oslobađa obaveze da bude uz vas.

Dobila životnu šansu sa 18 godina: Princeza Amira, žena kojoj se svet divi! (FOTO)

4. Žene koje vas koriste da zavedu vaše prijateljeOno što je najčešće karakteristično za srednjoškolske dane, mnoge dame primenjuju i kada navodno sazre. Vaš prijatelj ima devojku ili jednosatvno nije zainteresovan za vašu devojku, ali ona želi da po svaku cenu proba da ga osvoji. Na vas gleda kao na idealan mamac i prečicu da uspe u svojoj nameri. Koristi vas kako bi se približila vašem prijatelju najpre na prijateljski način, a potom i osvajački. Međutim, ozbiljan i iskusan muškarac takve devojke lako odbacuje od sebe, jer ovakav potez tumači kao tipičan primer ženske nezrelosti i hira. Zato, ne dozvolite da vi jurite za ovakvom devojkom, već se nasmejte na čitavu situaciju i zauvek joj okrenite leđa.

5. Žene koje se ponašaju poput holivudskih zvezdaOna je navikla da bude mažena i pažena. Ali, zar nismo svi navikli na ljubav i pažnju i uvek žudimo da je imamo i u vezi? Kada su u pitanju emocije i briga o partneru tu nema podela na muško-ženske zahteve, jer na komplimente i pažnju niko nije imun i svima je neophodna. Zato, nemojte previše da se uživite u ulogu njenog zaštitinika i postanete njen sluga. Poštovanje je osnova svake veze i dobrog odnosa, a ukoliko ona samo gleda da zadovolji sve svoje prohteve - ne poštuje vas. Sigurno ne želite da u njenim očima budete potrčko, koji joj je uvek na usluzi. Žene koja se ponašaju poput zvezde, a svog muškarca tretiraju kao gubitnika, ne mogu biti dobri partneri. Ne dozvolite da budete pored žene koja uvek želi da uradi samo ono što naumi, jer je tu ravnopravnost u vezi i zdrav odnos nemoguća misija.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

6. Žene koje se stalno žale na partnereVi niste lepim tonom rekli nešto što ona ne želi da čuje, niste je zagrlili kada joj je to bilo potrebno, niste stavili čašu na pravo mesto, obukli ste majicu koja joj se ne sviđa, disali ste previše glasno. Žalbama nema kraja, jer ona uvek nađe nešto zbog čega može da vam prigovori. To su žene koje jednostavno nisu sa partnerima zato što ih vole zbog onoga što ti muškarac jesu, već zbog onoga što one žele da oni budu. Ukoliko im nešto nije po volji one će vam plakanjem, vikom ili mirnim tonom prigovoriti zbog najbanalnije sitnice. Neretko muškarac zbog stalnih pridika gubi samopouzdanje i stvara gard prema svojoj nežnijoj polovini, koja i ne pokazuje mnogo tu svoju nežnu stranu. Suprotstavite joj se jasno i glasno i recite da završi jednom zauvek sa stalnim žalbama pre nego što vi završite svaku dalju priču sa njom.

7. Žene koje vas uspoređuju sa bivšimNjen bivši dečko je mnoge stvari radio bolje od vas i to vam ona često stavlja do znanja u trenucima svađe. Nekada žene to rade kako bi muškarce napravile ljubomornim i nakon takvih opaski probudile lavinu strasti, jer ćete se vi potruditi da dokažete da ste u svemu bolji i da ona pripada vama. Međutim, žene znaju da se žale da sadašnje momke i upoređuju ih sa bivšim upravo zato što nisu zadovoljne trenutnom vezom. Šta god bio razlog zbog kojeg vam ona stalno prebacuje kako ste u nečemu lošiji od njenog bivšeg, to nikako nemojte da trpite. To što neko ćuti o svojim bivšim iskustvima radi to prvenstveno iz poštovanja, a ne zato što uvek misli da je trenutni partner najbolji koji je ta žena ili muškarac ikada imao. Zato, oslobodite sebe stresa i neprijatne situacije da vas neko poredi sa bilo kojim drugim muškarcem. Recite joj da ukoliko ona nije zadovoljna vama, druga, koja zna da ceni vaše kvalitete, će i te kako biti.

8. Žene koje vam svakodnevno prave ljubomorne sceneKada joj kažete da izlazite u grad sa prijateljima, ona promeni nekoliko boja na licu i kreće sa ljubomorisanjem. Priznajemo, postoji mnogo primera gde su ljubomorne žene ljubomorne sa razlogom, te se na kraju ispostavi da je njihova nesigurnost bila opravdana. Ali, ima slučajeva gde ta ljubomora dolazi iz lične nesigurnosti devojke i ona tu svoju sumnjičavost pokazuje sa svakim muškarcem. Ukoliko je uhvatite da krišom gleda na vaš telefon, da vam pretura po torbi za trening, izvrće džepove ne bi li našla nečiji broj telefona ili traži mrlje po odeći od ženskog karmina, izbacite iz glave da je sve to ultrasipmatično i seksi. Dozvoljavanje ovakvih situacija od veze pravi pakao, u kome ćete sagoreti oboje. Zdrava ljubomora je poželjna, ali morate razgraničiti da li verujete partneru dovoljno da vas ne bi bolela glava svaki put kada niste jedno pored drugog. Ukoliko poverenja nema, veza je osuđena na propast.

9. Žene koje su opsednute vamaNiste valjda pomislili da joj iste sekunde ne odgovorite na poruku ili da jedno veče provedete bez nje? Ona ne može bez vas ni dva minuta. Kada otvorite oči ona netremice gleda u vas, proverava konstanto gde ste i sa kim, sa prijateljicama priča samo o vama, ona jednostavno prestaje da vodi svoj život i živi vaš. Ukoliko ona ne želi ni da vas upozna sa svojim prijateljicama, misleći da ćete se zaljubiti u neku od njih, znajte da je razlog jednostavan - ona je opsednuta vama. Nemojte slučajno pokušavati da pred njom komentarišete neku poznatu žensku ličnost, koja je pritom model i ima izvajano telo. Vaša devojka je centar vašeg sveta, pardon vaš jedini izvor života. Vi smete da gledate samo u nju i jedino žensko ime, koje možete prevaliti preko usana je upravo njeno. U vezi sa takvim tipom žene morate povući neke radikalne poteze. Ukoliko vam je zaista stalo do nje i znate da ona, izuzev te svoje lude crte, poseduje dosta kvaliteta, probajte da je upozorite i postavite joj ultimatum - ili će se unormaliti ili će vas izgubiti.

10. Žene koje previše dobro izgledajuSprkinje su poznate po svom dobrom izgledu, i danas je, čini se, svaka druga devojka predmet žudnje mnogih muškaraca. Ali, kada je vaša devojka u pitanju to može da zasmeta. Ne zato što vama ne prija da vaš vi imate prelepu devojku, za kojom se svi okreću, jer vam to svakako imponuje. Razlog zbog kojeg se nećete osećati prijatno je ukoliko ona bude ta koja pogledom preleće preko svih muškaraca u kafiću. Ako ona može nesmetano da flertuje sa momcima u vašem prisustvu, šta tek radi kada izađe u solo varijanti sa društvom. Međutim, često se razočarate ne zato što vaša devojka namiguje svima, već zato što ta namontirana lepotica bude kao utakmica dva velika kluba, koju jedva odgledate do kraja koliko se ispostavi dosadnom. Seks vam je odličan, kada se pojavite sa njom njena lepota hrani vaš ego, ali ona je sve samo ne zanimljiva i duhovita. Ona nema neku svoju karakterističnu crtu, već je kopija svake druge uniformisane devojke. Zato joj vrlo brzo kažete zbogom ili je doživljavate samo kao kombinaciju.

11. Preterano emotivne ženeŽene se danas sve više trude da sakriju emocije i pokažu kako su jake zavodnice, koje sve muškarce vrte oko svog prsta. Zato, vi žudite za nekom koja će znati da vam da i pokaže ljubav, i koja neće skrivati svoje emocije. Ipak, preterana emotivnost zna da upropasti vezu. A, signali da ste u vezi sa previše osećajnom devojkom možete uočiti već na početku. Ukoliko se ona rasplače kada vas jedan dan nema i prizna vam kako je to mnogo povređuje, na taj način ona svojom emotivnošću može ugušiti vašu vezu. Ako vam daje insinuacije već posle kratkog vremena da je spremna za brak i decu, to je već znak za uzbunu kog svakog muškarca, pa čak i kod onog koji želi da se skrasi i stane na ludi kamen. Za sve postoji idelan tajming, nekada on dođe ranije, nekada kasnije. Postoje žene koje se prebrzo vežu za muškarca, a ukoliko vama to ne prija slobodno joj recite i postavite stvari na svoje mesto.

12. One žene koje su feministkinjeNikada ne zaboravite - žene nisu za sve i uvek u pravu. I ne postoji podela na bezgrešne žene, koje sve rade kako treba i loše muškarce, koji su prevtrljivi i nestabilni. A, vi na ženskom portalu čitate ovaj tekst, koji, inače, piše žena. Postoje one pripadnice lepšeg pola koje sebe smatraju osobama predodređenim da osnaže i prosvetle sve druge žene od svih muških šovinista na ovoj planeti. Zato, i na vas gledaju kao na zmiju otrovnicu, koja može ujesti za srce i nju i bilo koju drugu ženu. Takva devojka ne propušta da naglasi kako su svi muškarci isti i predstavljaju potencijalnu opasnost, koje se treba čuvati. Sa ovim tipom žene vi ste konstantno na testiranju da li zavređujete njenu pažnju ili ste jednostavno odmah deklarisani kao nepopravljiv slučaj, poput svakog drugog muškarca. Pokušajte iskrenim razgovorom da utvrdite zašto vaša partnerka ima takvo mišljenje i koja je pozadina te mržnje prema muškarcima. Možda je imala neko bolno iskustvo u prošlosti, te pokušajte da je razumete i pokažete da na vas uvek može da računa. Ukoliko vam ni to ne pođe za rukom, kraj veze je neminovnost.

One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!

13. Promiskuitetne ženeOvde morate odmah razgraničiti dve stvari - promiskuitetna žena i seksepilna, senzualna dama su dve drastično različite stvari. Promiskuitet isključivo ima veze sa menjanjem partnera i sklonosti ka prevarama. Promiskuitetna žena ne može da zadovolji svoje seksulane potrebe samo sa jednim partnerom i ona nije devojka koja je živa vatra u krevetu. Seksolozi su davno ustanovili da je za dobru veštinu ispod čaršava neophodan kontinuitet u seksu sa jednom osobom, sa kojom biste isprobali mnoge erotske fantazije i stekli epitet dobrog ljubavnika. Zato, dame koje idu kao bik na crvenu čim vide nekog drugog zanimljivog muškarca, nisu nužno dobre ljubavnice. Sa druge strane, kada vam postane očigledna njena nestabilnost i stalno menjanje partnera, odstranićete je kao devojku sa kojom možete imati vezu, jer niko ne želi zalogaj koji je sažvakan nekoliko puta. Znajte da se takve žene teško menjanju, osim ako nije u pitanju mladalačka nezrelost. Žene, koje su već formirane ličnosti, na svoje prevare gledaju kao na pozitivne stvari kojima se hvale. Takvu osobu iskoristite za seks i krenite dalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs