aleksandar jovović

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, ALI ZA NJEGA JE POSTOJALA SAMO CECA: Evo zašto je veza sa 16 godina mlađim pukla! (FOTO)


Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i maneken Aleksandar Jovović svojevremeno su bili u vezi koja je počela nakon zajedničkog projekta.

Ljubav i zavođenje
Autor:
ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, ALI ZA NJEGA JE POSTOJALA SAMO CECA: Evo zašto je veza sa 16 godina mlađim pukla! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović okončala je počekom godine jednogodoišnju vezu sa ugostiteljom Bogdanom Srejovićom i njihov raskid i dalje je iznenađenje za mnoge.

Cecin emotivni život oduvek je privlačio veliku pažnju javnosti, a posle smrti Arkana u njenom životu bio je i 16 godina mlađi maneken Aleksandar Jovović.

Atraktivni Aleksandar je Cecu osvojio 2015. godine, kada se pojavio u njenom spotu za pesmu "Dobro sam prošla". Svoju vezu su krili od javnosti.

Aleksandar Jovović je bio jedan od najtraženijih sprskih modela, a dva puta je dobio nagradu za najboljeg manekenka na Beogradskoj Nedelji mode.

Iako vrlo popularan u manekenskim krugovima Jovović nije davao mnogo intervjua u to vreme, a jedna od retkih njegovih izjava u medije je isplivala u momentu kada je okončao vezu sa Cecom.

Ceca i Aleksandar Jovović
foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

Na pitanje koji su razlozi njihovog raskida rekao je:

- Ako često na njenom licu uočavam grimasu koju bih i sam napravio kada bih ispred sebe imao zbirku rešenih zadataka iz kvantne fizike, na primer ili ako smisao za humor kojim sam je osvojio pada u vodu i gleda me bledo kao u praznu bombonjeru, tada dolazi do pucanja veze - kazao je svojevremeno on.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs