Promena ljubavnog statusa

Novi dečko: Kako da zadržiš svoju slobodu

Odmah na početku odredi dan kada ćeš se baviti isključivo stvarima koje nemaju previše veze sa tvojim dečkom - baš onako kako si radila kada si bila solo
Ljubav i zavođenje
18:28h Autor:
Novi dečko: Kako da zadržiš svoju slobodu
Foto: Shutterstock

Iako si se zaklela da nećeš da budeš jedna od onih koja će da se promeni kada pronađe dečka, došao je taj jedan zbog kojeg ti se čini da bi mogla da zaboraviš na svoju slobodu. To je sasvim normalna reakcija, ali ipak, pametnije je da se izbegneš ako ikako možeš. Ovo su mali trikovi kojima ćeš i u vezi zadržati svoju pređašnju slobodu.

Dan za tebe

Biće trenutaka kada nećeš hteti da se odvojiš od svog dečka, ali biće i onih kada ćeš samo hteti da pobegneš u svoja 4 zida. Odmah na početku odredi dan kada ćeš se baviti isključivo stvarima koje nemaju previše veze sa tvojim dečkom - baš onako kako si radila kada si bila solo.

OVDE saznajte koje su ženske tajne koje retko priznajemo.

Dan za prijateljice

Većina nas obeća sebi da nećemo da zapostavimo odnose s prijateljicama kada ulazimo u vezu, ali toga jako retko uspemo da se držimo. Tu i tamo je sasvim ok reći drugaricama da se nećeš videti sa njima jer želiš da se družiš s dečkom, ali pazi da ti taj izgovor ne postane navika.

Koje čudne stvari rade samo najbolje prijateljice saznajte OVDE.

Jasne granice

Kad si solo, niko ne sme da ti prigovara kada zagrliš nekog muškog prijatelja, a kada imaš dečka, važi isto pravilo. Ljubomora je slatka, ali ako tvoj dečko misli da pripadaš samo njemu, u startu moraš da mu daš do znanja da si imala prijatelje i pre njega, i da ne planiraš da počneš da ih tretiraš drugačije zbog njega.

A o kojim stvarima muškarci misle pred prvi seks u novoj vezi pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs