Obratite pažnju

Mali vodič: Trikovi za preživljavanje lošeg sastanka

Svi smo barem jednom bili na sastanku s kojeg smo hteli da pobegnemo, a većina nas je ipak odlučila da izdrži do kraja - iz pristojnosti
Ljubav i zavođenje
11:06h Autor:
Mali vodič: Trikovi za preživljavanje lošeg sastanka
Foto: Shutterstok

Očekivala si romantiku, leptiriće u stomaku i sastanka iz snova, a dobila si nešto sasvim drugačije? Svi smo barem jednom bili na sastanku s kojeg smo hteli da pobegnemo, a većina nas je ipak odlučila da izdrži do kraja - iz pristojnosti. Ako se ikada nađeš u ovakvoj situaciji, ovo su trikovi za preživljavanje groznog sastanka.

Razmisli koliko je loš

Na skali od 1 do 10, da li bi mu stvarno dala ocenu najgoreg sastanka ikada ili ipak možda malo preteruješ? Razmisli šta bi moglo da učini izlazak gorim i uživaj u činjenici da se to ne događa. Znamo da zvuči kontraproduktivno, ali nije - vreme će da ti prođe mnogo brže, ako se zabavljaš scenarijima groznih sastanaka.

Za 12 minuta odlučujemo da li nam se neko sviđa - smrad, neprijatan zadah i psovke najviše odbijaju, a više o tome saznajte OVDE.

Da li je stvar u njemu

Možda je stvar u aktivnosti koju ste odabrali za sastanak. Ponekad je teško razaznati o čemu je tačno reč i ko je kriv za to što je sastanak loš, ali pokušaj. Ako ste odabrali aktivnost poput klizanja ili kuglanja i uopšte se ne zabavljaš, zapitaj se da li je stvarno kriv momak sa kojim si tu ili je sama činjenica da radite to što radite krivac za grozan izlazak.

Šta sve treba da uradite pre udaje (između ostalog i da odete na loš sastanak) saznajte OVDE.

Pazi na njegova osećanja

Možda mu je teško, možda je i sam svestan da je izlazak grozan, možda ne zna kako da ga učini boljim. Koliko god izlazak bio grozan, imaj na umu da on verovatno ne radi to namerno, i da mu nije cilj da ti dosađuje. Daj mu šansu, potrudi se da od lošeg sastanka napraviš barem onaj koji se da izdržati, i misli na njegova osećanja. Ako ništa drugo, barem ćeš znati da si pokušala.

OVDE saznajte 5 istina o sastancima - niko nije svoj tokom prvog izlaska, svi igraju igrice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs