Iskreno

GODINAMA SLUŠAM ŠTA MUŠKARCI ŽELE OD ŽENE. E PA JA ŽELIM PASTUVA U KREVETU: Mnoge žene aplaudiraju izjavi ove pevačice!

Žena treba znati gde joj je mesto pa eto žene, nađite sebi mesto, rekla je ona

Ljubav i zavođenje
08:09h Autor:
GODINAMA SLUŠAM ŠTA MUŠKARCI ŽELE OD ŽENE. E PA JA ŽELIM PASTUVA U KREVETU: Mnoge žene aplaudiraju izjavi ove pevačice!
Foto: Printscreen/Instagram/Nedaparmac

Neda Parmać, hrvatska pevačica se na Instagramu osvrnula na muško-ženske odnose te objavom oduševila mnoge.

"Godinama slušamo i godinama nas uče šta muškarci žele od žene odnosno, kakve ih žene "pale".

Žele damu na ulici, domaćicu u kuhinji i kurvu u krevetu. Godinama su nam servirali članke kako se ponašati kad muž dođe s posla. Sećam se jednog... Decu pošalji u sobu, moraju biti tiha, serviraj večeru, ne pitaj ništa, obraćaj se samo ako ti se obrati prvi... Čak sam i ja na svoje uši čula "ako te malo klepi, to je zato jer si zaslužila"", započela je objavu bivša članica Feminnema.

"Sedim neki dan na kafi a pored mene devoja i dečko... Ona napucana od glave do pete, usne, grudi, pa japanske obrve, francuski manikir, frizurica, trepavice, puna šminka... I frajer, jedva počešljan u bermudama... Sigurna sam da postoje izuzeci, frajeri koji su izašli iz pećine i vrhunac im nije zurenje u vatru. Mi smo očigledno evoluirale, rukujemo čak po dva tri posla, decu, domaćinstvo... Je li moguće da nas još uvek privlače pećinski ljudi u bermudama sa jedva počešljanom kosom sa istim prohtevima?!" pita se pevačica.

"Žena treba znati gde joj je mesto pa eto žene, nađite sebi mesto. Evo, ja sada imam neke zahteve, sigurna sam da će se mnoge složiti sa mnom. Želim gospodina na ulici, kuvara u kuhinji, batlera u wc-u, bebisitera u parku, masera evo gde god hoće, može krevet, može kauč, psihoterapeuta u dnevnom boravku i naravno, pastuva u krevetu. Ako se još čega setim, pišem...", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs