IZ UGLA MUŠKARCA

Da li i vas krase ove osobine: Evo kako izgleda savršena žena u očima većine muškaraca!

Za neke osobine žena 99% muškaraca je saglasno da su - neodoljivo privlačne

Ljubav i zavođenje
Autor:
Da li i vas krase ove osobine: Evo kako izgleda savršena žena u očima većine muškaraca!
Foto: Shutterstock

Koliko god se mi žene uveravale da smo znatno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg spola imaju tačno zadate tačke koje njihova savršena žena treba imati. Iako je teško staviti kvačicu baš na sve, muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sledećim područjima.

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih reči. Osim toga, nemojte se pred muškim polom žaliti na svoje fizičke nedostatke i ukazivati na njih. Nema ništa lepše od žene koja se odlično oseća u svojoj koži i ne boji se to pokazati.

Smisao za humor

Ova stavka definitivnoje jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim, ne toliko pozitivnim, situacijama daje tračak svetlosti.

Poštovanje privatnosti

Odolite želji da mu prelistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vreme u kojem ćete raditi nešto što ne praktikujete da radite zajedno. Primera radi, kada vaša jača polovina ode s društvom na fudbal, iskoristite to vreme za male spa tretmane i rituale i ne zamerajte mu što je otišao bez vas.

Zanimljiva ličnost

Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću, nastavite s obrazovanjem… Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru.

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Ugodno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke veštine koje posedujete, a koje mu pre niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

Čvrst karakter

Nemojte se ni u kojem trenutku pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu ličnost i karakter i budite odane same sebi. Nikome nije ugodno i lepo da shvati da je određeno vreme proveo s glumicom.

Osmeh

Poslednje, ali ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi veštački proizvedenog osmeha može popraviti raspoloženje i pretvoriti veštački u iskreni osmeh. Smejte se što češće, jer su sve studije pokazale da je osmeh jedna od ključnih stvari kod žena koje privlače muškarce poput magneta.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs