Lista osnovnih

Da li polaze od sebe? 6 stvari koje žene prvo primete kod muškaraca!

Ukoliko se muškarci ne trude na pojedinim poljima od kojih se neka tiču fizičkog izgleda, žene neće poželeti da ih bolje upoznaju
Ljubav i zavođenje
21:18h Autor:
Da li polaze od sebe? 6 stvari koje žene prvo primete kod muškaraca!
Foto: Shutterstock

Prvi utisak koji muškarac ostavlja veoma je bitan za žene. Iako je neke stvari nemoguće promeniti, postoje mnoge na kojima muškarci, ipak, mogu da porade kako bi bili privlačniji ženama.

Visina i težinaVisina i težina su na vrhu liste stvari koje žena najpre primećuje. Previsok ili prenizak, odnosno premršav ili gojazan muškarac, nije privlačan većini žena. Te karakteristike mu "zatvaraju vrata" i pre nego što uspe da pokaže kakva je osoba. Ipak, to ne treba uzimati k srcu, jer na takvo razmišljanje žena utiče upravo njihova težina i visina.

OVDE pročitajte šta je to što muškarci traže od žena.

Izgled i privlačnostLepota je važna, ali žene traže i ono nešto dublje, a to je način na koji se muškarci nose i sređuju. Važno je kakva je kosa, odeća, brada i kakva je opšta higijena. Ukoliko se muškarci ne trude na tim poljima, žene neće poželeti da ih bolje upoznaju.

OsmehŽenama je važan i osmeh muškarca. One vole kada se muškarci smeju, posebno tokom upoznavanja, jer osmeh šalje dobre signale ženama. Naravno, osmeh lepim čine i zdravi zubi.

HumorHumor je način da se nasmejete i zabavite. Žene vole muškarce koji imaju smisla za humor i koji ih zasmejavaju. Na tome muškarci dobijaju mnogo "bodova".

Samopouzdanje

Ženama su prvlačni muškarci koji imaju samopouzdanja. One to veoma brzo ocene, kao i to kakve vibracije šaljete. Za njih je pozitivan stav veoma bitan. Ipak, budite oprezni, jer uobraženost i arogancija nisu isto što i samopouzdanje.

KomunikativnostŽene vole da razgovaraju i žele pažnju muškarca koji će ih saslušati i reći im svoje mišljenje. Kroz razgovor se žena i muškarac upoznaju, što je ključ u njihovom odnosu.

OVDE pročitajte kako da znate da li želi seks sa vama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs