Pročitajte

Zanimljivosti o seksu koje možda niste znali, a krajnje je vreme da ih saznate!

Možda ste godinama seksualno aktivni a neke podatke nikada niste saznali, e sada je pravo vreme
Ljubav i zavođenje
01:26h Autor:
Zanimljivosti o seksu koje možda niste znali, a krajnje je vreme da ih saznate!
Foto: Shutterstock

Pokazalo se da postoji mnogo toga o seksu što čak ni odrasli ne znaju, pa evo spiska sa kojim biste se trebali upoznati:

1. Mnogo seksa i više partnera ne utiče na opuštanje vaginalnih mišića. Vagine su "dizajnirane" tako da kroz njih prođe beba, zar stvarno mislite da će mnogo seksa uticati na izgled vagine?

Očemu žene najčešće ćute u seksu, pročitajte OVDE.

2. Većina žena ne može da doživi orgazam samo od penetracije. Ponovite na glas i zapamtite jednom zauvek - stimulacija klitorisa!

3. I oralni seks je seks! Polno prenosive bolesti mogu se prenositi i oralnim seksom.

4. Prezervativi su jedino kontraceptivno sredstvo koje štiti od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti. Ako niste u monogamnoj vezi i ne testirate se redovno - koristite prezervative, bez opravdanja!

5. Analni seks ne izaziva inkontinenciju. Nakon analnog seksa neće se ništa promeniti po tom pitanju.

Vodič za analni seks možete naći u tekstu OVDE.

6. Nema definicije za "dobar" i "loš" seks. Sve je stvar komunikacije, preferencije i to varira od osobe do osobe, od para do para. S jednom osobom možete imati odličan seks, a s drugom loš. Nešto što u seksu nije funkcionisalo s bivšim partnerom/partnerkom, ne znači da neće funkcionisati s trenutnim. Naučite da čitate govor tela.

7. Loš seks nije bolji od toga da nemate seksa. Pogotovo za žene za koje to uglavnom znači da nisu došle do orgazma. Težite za tim da uvek imate dobar seks. S naglaskom na to da oboje budete zadovoljni. Deljenje je važno.

Sve o tantičkom orgazmu pročitajte OVDE.

8. Nema ništa loše u tome ako muškarac ne želi seks. I nije istina da muškarci uvek više žele seks od žena. Seksualni apetiti pojedinca temelje se na različitim stvarima: ishrani, samopouzdanju, zadovoljstvu u vezi.

9. Prekinuti snošaj/seks pod tušem/seks za vreme menstruacije ne sprečavaju trudnoću. Prekinuti snošaj ne znači da nije došlo do predejakulata. Poput lososa, sperma može "plivati" uzvodno i može da živi u materici i do sedam dana.

8 znakova da je vaš partner nesrećan u vezi, pročitajte OVDE.

10. Veličina je važna samo na neki način. O ovoj temi se raspravlja i raspravlja. Većina smatra da je veličina važna više psihički, nego fizički.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs