Saznajte

Ženski orgazam: Lakše do njega uz O vakcinu!

Ova vakcina se ubrizgava u područnje G tačke i stimuliše ženske polne organe
Ljubav i zavođenje
12:28h Autor:
Ženski orgazam: Lakše do njega uz O vakcinu!
Foto: Thinkstock

Endokrinolog i stručnjak za matične ćelije, doktor Semjuel Vud iz kalifornijskog La Jola centra za seksualno zadovoljsvo, patentirao je O-vakcinu za koju tvrdi da istovremeno pojačava seksualnu želju i zadovoljstvo u krevetu.

Ona se ubrizgava u takozvanu O-tačku, smeštenu na samom ulazu u vaginu, u blizini klitorisa. O-vakcina sastoji se od trombocita iz ženine vlastite krvi, a deluje tako što podstiče rast i razvoj novih ćelija u najintimnijem području, čime klitoris i sama vagina postaju daleko osetljiviji na svaki nadražaj, što se najviše preporučuje ženama koje su rađale ili su tokom godina izgubile osetljivost u tom području.

Inače, ubrizgavanje krvnih pločica koristi se u tretmanima za podmlađivanje lica, poznatijim kao vampirski fejs-lifting, a ovaj doktor je samo istu metodu prilagodio intimnoj zoni.

- Ne verujem u postojanje misteriozne G-tačke. Ona i ako postoji, nije fizički opipljiva. Zato ovim tretmanom stimulišemo vrlo senzitivno područje O-tačke koje se nalazi tik uz sam klitoris. Pacijentkinje me zovu da mi se zahvale, najčešće rečima O! To se zove orgazam! - otkrio je doktor Vud.

Efekti jedne doze O-vakcine, traju više od godinu dana, a za nju ćete morati da izdvojite oko 1.500 američkih dolara. Ipak, treba uzeti u obzir da se proizvod još uvek testira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs