Poruke

Samo za njegove oči: Zagrejte atmosferu seksi porukama

Ako mu pošaljete poruku da ga čeka nešto specijalno kada dođe kući, on će celi dan samo o tome da razmišlja
Ljubav i zavođenje
08:56h Autor:
Samo za njegove oči: Zagrejte atmosferu seksi porukama
Foto: Thinkstock

Činjenica je sledeća: ni jedan muškarac zdrave pameti neće odbiti priliku za prljavo, seksi, zločesto dopisivanje, bilo da je u pitanju njegova devojka, žena ili ljubavnica. Koja god vaša uloga bila, pobrinite se da ga vaše poruke dovedu do ludila!

"Samo za tvoje oči"

Muškarci su po prirodi posesivni. Upravo iz tog razloga, ideja da nešto što obožava na vama pripada njemu i samo njemu, potpuno će ga raspametiti. Pobrinite se da se oseća kao da vas dvoje imate neku prljavu tajnu. Pošaljite mu nestašnu sličicu sebe uz ove reči kao dodatak i garantovano će imati efekta.

"Pričekaj minuticu da se obučem"

Iako ovom porukom nećete reći ništa posebno, pokrenućete pravu lavinu slika u njegovoj glavi. Jer jedino o čemu će on razmišljati je vaše golo telo. I jedva će čekati da vas se dočepa...

"Sanjala sam te noćas"

Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost, ali ukoliko mu spomenete da ste ga sanjali, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi klinču. Najbolje je da ne otkrivate previše detalja i pustiti njegovu maštu da divlja. A verujte - podivljaće.

"Volim te i želim te u sebi"

Ovakva poruka bila bi školski primer poruke koja uključuje i romantiku i seks, a ideju kao takvu izložio je porno glumac Džejm Din. A što reći, valjda čovek zna šta funkcioniše.

"Večeras kada dođemo kući"

Poruku dovršite kako god želite, slobodno mu izložite celi scenario koji ste zamislili ili mu jednostavno naglasite kako jedva čekate da dođete kući i divlje se povaljajte. Verujte da celi dan neće razmišljati ni o čemu drugom.

Pogledajte kakve seksi poruke dele Vilijam i Kejt.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs