Pronađite ljubav

IMATE VISOKE KRITERIJUME, A ŽELITE OZBILJNU VEZU? Simfonija.net Vam poklanja 500 dinara kredita da pokušate da upoznate savršenog partnera

I profesori univerziteta, asistenti i docenti pronalazili su svoje srodne duše na ovom mestu

Ljubav i zavođenje
13:48h Autor:
IMATE VISOKE KRITERIJUME, A ŽELITE OZBILJNU VEZU? Simfonija.net Vam poklanja 500 dinara kredita da pokušate da upoznate savršenog partnera
Foto: Promo

Ovaj sajt je zbog pristojnosti i zaštite privatnosti korisnika uspeo da privuče populaciju koja nikad ranije nije koristila sajtove za upoznavanje.

Sajt Simfonija.net je za svega nekoliko meseci uticao na nastanak mnogih srećnih veza, a sada se, pored Srbije, ubrzano širi i na region - Crnu Goru, Bosnu, Hrvatsku i našu dijasporu.

Tajna uspeha ovog sajta za upoznavanje je bila selekcija korisnika, jer nisu svi koji bi se registrovali na sajtu automatski bili i odobravani. Fokus nije bio na tome da li je neko manje ili više fizički atraktivan, da li ima fakultet ili ne, već pre svega na ozbiljnosti profila, pristojnosti i tačnosti unetih podataka.

Veliki procenat korisnika ima visoko obrazovanje, a dešavali su se slučajevi gde su i profesori univerziteta, asistenti i docenti, pronalazili svoje srodne duše.

Simfonija.net svim čitaocima koji se registruju poklanja po 500 dinara kredita.

Registrujte se OVDE.

foto: Promo

Sistem pretrage profila korisnika na Simfonija.net omogućava pretragu po više od 50 kriterijuma koji sadrže fotografije i sve relevantne informacije, fizičke karakteristike, obrazovanje i profesiju, ali i lične stavove i pogled na svet, koje bi mogle zanimati potencijalnog partnera.

Zbog ovako precizne pretrage, i uz vodjenje računa o balansu (približno jednakom broju) muškaraca i žena na ovoj platformi, Simfonija.net ima izuzetno visok procenat uspešnosti za pronalaženje adekvatnih partnera.

Posebna pažnja se obraća na zaštitu privatnosti korisnika - vidi se ime ali ne i prezime korisnika, a postoji i opcija da budete "nevidljivi", odnosno da samo Vi možete da vidite i kontaktirate druge, a da Vas niko ne vidi.

Registrujte se OVDE.

Želimo Vam uspeh!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs