NEVEROVATNO

U braku su neverovatne 82 godine: Ovo je njihova tajna! (FOTO, VIDEO)

U pitanju su D.V. Vilijams, star 103 godine, i njegova supruga Vili Vilijams, koja je upravo napunila 100 godina.

Ljubav i zavođenje
Autor:
U braku su neverovatne 82 godine: Ovo je njihova tajna! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ WCNC

Okruženi prijateljima i porodicom, nasmejani i radosni, 100-godišnji par iz Šarlote (Severna Karolina), proslavio je 82 godine braka.

U pitanju su D.V. Vilijams, star 103 godine, i njegova supruga Vili Vilijams, koja je upravo napunila 100 godina. Smeh je bio u vazduhu kada su porodica i prijatelji stigli u Memorijalnu baptističku crkvu na severu Šarlote kako bi proslavili par koji ih je inspirisao. Unuka ovog para, Bi Džej Vilijams - Grin, i njena majka priredile su rođendansku žurku za D.V. i Vili 31. marta.

"Da ih vidim u ovom uzrastu i još da se drže ovako dobro je samo blagoslov da su tu kraj nas", rekla je njihova unuka. Njih dvoje imaju više od 80 godina uspomena zajedno, uključujući i dan kada su se upoznali i dane kada je taksi bio samo 10 centi.

Par je preživeo Veliku depresiju, Drugi svetski rat, Vijetnamski rat, Pokret za građanska prava, a sada pozira sa osmehom za selfije na pametnim telefonima zajedno sa svojim unucima i praunucima.

Njihov brak je pomogao njihovoj porodici da shvati šta znači ostati posvećen jedno druom i stalno tražiti prijateljstvo i ljubav. Na pitanje šta je njena tajna dugog, zdravog braka, Vili je rekla da nema neke specijalne tajne.

"Nemam tajnu za to, samo budite ljubazni jedno prema drugom", istakla je ona.

Međutim, nakon što je posmatrala svoju baku i deku tokom svih ovih godina, njihova unuka veruje da ipak postoje neke "tajne" za ovako srećan i dugovečan brak:

"To je komunikacija i ljubav koju gaje jedno prema drugom, kao i zajednički rad na svemu tome", rekla je Vilijams-Grin. "Oni su jedno drugom najbolji prijatelji."

Na pitanje kako bi mogli provesti svoje vreme ako žive još 100 godina, par Vilijams se glasno nasmejao i rekao da ne znaju šta bi oni uradili - "sedeli bismo oko kuće", našalila se Vili. Zvuči nam dobro!

Čestitke ovom divnom paru čija priča sada inspiriše mnoge širom planete!

Njihov ceo intervju možete pogledati u snimku ispod!

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs