Interesantno

Žene u pedesetim su seksi: Mlađi muškarci ih obožavaju!

Žene srednjeg doba vode aktivan seksualni život koji je čak i bolje od onog u dvadesetim godinama. One su u vezi sa mlađim muškarcem i znaju šta hoće
Ljubav i zavođenje
15:26h
Žene u pedesetim su seksi: Mlađi muškarci ih obožavaju!
Foto: Thinkstock

Istaživanje je pokazalo da žene koje su ušle u pedsete godine svog života i redovno upražnjavaju seks, smatraju da im je on podjednako zabavan kao i u njihovim dvadesetim godinama, a svaka četvrta ispitanica koja je učestvovala u anketi izjavila je da u seksu uživa više sa 50 nego sa 20 godina.

Žene u pedesetim su takođe izuzetno aktivne u pronalaženju partnera putem interneta, i to skoro u istom procentu u kojem to rade i žene u dvadesetim godinama, pa je ovaj metod zbližavanja koristilo 11 procenata žena u pedesetim naspram 15 procenata žena u dvadesetim godinama života.

Za većinu ispitanica pedesete su bile neka vrsta prekretnice u životu, jer je polovina njih rekla da se u tom dobu osećaju srećnije, između ostalog i zbog toga što imaju na raspolaganju više vremena koje mogu da provode sa svojim partnerom.

Najnoviji trend pokazuje da se mlađi muškarci rado zabavljaju sa starijim ženama. To se pravda time što zrele žene znaju šta žele i puno su odgovornije u ophođenju sa muškarcem sa kojim su u vezi. Takve žene u vezu donose više životnih iskustava i time neguju rast svoga partnera bez da zapravo preuzimaju ulogu gospodara u vezi.

Starije žene se odlučuju na vezu sa mlađim muškarcima jer često "preuzimaju kontrolu" i vezu vode onim pravcem koji njima odgovara, ne dopuštajući da ih okruženje poljulja.

Prednost zabavljanja sa starijim ženama je u tome jer su one zrelije, odgovornije, vode interesantne razgovore i ostvaren život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs