Ispovest

Suprugu odveo u svingerski klub: Prvo sam eksperimentisala sa ženama, a onda sam se oslobodila!

Bila je konzervativna i nije pomišljala da će jednog dana da vodi ovakav život
Ljubav
13:24h Autor:
Suprugu odveo u svingerski klub: Prvo sam eksperimentisala sa ženama, a onda sam se oslobodila!
Foto: Printscreen/ Twitter/ Holli And Michael

Bračni par Holi i Mičel Bel iz Los Anđelesa svoj brak održavaju "živim" tako što - svinguju, a ljubavnike pronalaze na Tinderu. Jedno drugom dopuštaju seks s drugim ljudima i zamenu partnera s drugim parovima. Zajedno idu na žurke svingera, ali u njihovom braku ipak, kažu, postoje neka pravila.

I dok je njihov način života drugima šokantan, Holi, voditeljka na Plejboj radiju, priznaje kako joj to savršeno odgovara.

Holi (32) koja ima sina od 14 godina iz prethodne veze, te 38-godišnji Mičel, koji ima 12-godišnju kći, zajedno su više od sedam godina.

"Svingovanje je poboljšalo moj život jer mi dopušta da budem ono što jesam i istražujem vlastitu seksualnost. Mičel i ja pričamo o svemu bez predrasuda i to je tako oslobađajuće. On mi može slobodno reći ako ga neka žena privlači i obrnuto. Drugi parovi se takve stvari retko usude da priznaju."

Muž me napio i odveo u svingerski klub: Niko nije slutio da će se bludna noć ovako završiti!

Mičel tvrdi kako nijedno od njih nema nameru da se zaljubi u druge ljude, ali kako ih oni telesno privlače.

"Igramo se s raznim parovima ili s drugim solo ženama. Volim da gledam izraz na njenom licu dok zajedno delimo isto iskustvo. Uzbuđuje me kad vidim koliko je srećna," govori Mičel.

Ipak, mnogi nisu oduševljeni njihovim učestalim menjanjem partnera.

Mičel je recimo, bio prisiljen da da otkaz u firmi koja se bavi medicinskim istraživanjima nakon što je jedan lekar saznao za svingovanje.

"Tužno je što mnogo ljudi prihvata neveru, ali ne i otvorenu poligamiju. Radi se o otvorenoj vezi, o iskrenosti prema svom partneru," kaže Mičel.

Holi je deset godina bila u konzervativnom braku i godinu dana nakon razvoda upoznala je Mičela. Kaže kako su odmah "kliknuli", a da joj je Mičel odmah priznao za sving zabave koje je obilazio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs