Sve žene na svetu mogao bi da oplodi jedan muškarac

15 bizarnih činjenica o seksu

Svakih sedam sekundi proda se jedna tableta vijagre, ženka tvora ne može da izdrži godinu dana bez seksa, a britanski špijuni kao nevidljivo mastilo koristili su spermu
Ljubav
19:04h
15 bizarnih činjenica o seksu
Foto: Shutterstock

Bilo da je dobar, dosadan, uzbudljiv ili loš, seks je večita tema interesovanja i diskusija, a nauka o njemu prikuplja i one bizarne informacije, koje nas mogu poprilično nasmejati, ali i sablazniti. Evo nekih neobičnih i nepoznatih činjenica, poput one da muškarac tokom života proizvede galone sperme!

1. Jedno od desetoro dece u Evropi začeto je na krevetu švedskog proizvođača nameštaja.2. Alfred Kinsi, autor dela Seksualno ponašanje kod ljudi, mogao je u svoj penis da stavi četkicu za zube tako da je drška ulazila prva.3. Britanski špijuni su prestali da koristite spermu kao nevidljivo mastilo nakon što su im se pisma usmrdela.4. Jedan spermatozoid sadrži 37,5 megabajta DNK informacija, a u jednoj ejakulaciji prenosi se oko 15.875 gigabajta, što je ekvivalent kapaciteta laptopa kao što je 62 mekbuk pro.5. Američko udruženje psihijatara 1972. godine je u svom priručniku homoseksualnost navelo kao mentalnu bolest.6. Ženka tvora ne može da izdrži godinu dana bez seksa, a ako do takve suše dođe, ona umire.7. U 2008. godini arheolozi su na Kipru pronašli kletvu iz 7. veka, koja kaže neka te penis boli dok vodiš ljubav.8. Nemačka reč za kontracepciju je Schwangerschaftsverhütungsmittel, a mnogi će pre navući prezervativ nego što je izgovore.9. Zdrav muškarac u roku od dve nedelje proizvede količinu sperme dovoljnu da oplodi sve žene na planeti.10. Mužjaci vinskih mušica koje ženke odbace kao neprivlačne za parenje piju više alkohola nego mužjaci koji su ženkama poželjni.11. Autor najprodavanijeg književnog dela iz 15. veka, Priča o ljubavnicima, posle je postao papa Pije II.12. Osnivača najpoznatije svetske internet stranice za upoznavanje match.com Garija Kremena devojka je ostavila nakon što je upoznala savršenog muškarca baš na njegovoj stranici.13. Širom sveta svakih sedam sekundi proda se jedna tableta vijagre, najpoznatijeg leka za potenciju muškaraca.14. Ženka šimpanze u žaru strasti ima snagu jednaku onoj koju ima šest odraslih muškaraca.15. Na Olimpijadi u Londonu, koja je trajala 17 dana, sportisti su dobili 150.000 besplatnih kondoma, što znači da je svako od njih dobio 15 komada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs