Ruše sve stereotipe

Sve je više seks turistkinja: One ne traže ljubav i romantiku, već isključivo zabavu! (VIDEO)

Ove žene imaju dovoljno novaca da sebi priušte putovanje iz snova i muškarca po izboru
Ljubav
10:08h Autor:
Sve je više seks turistkinja: One ne traže ljubav i romantiku, već isključivo zabavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Full Documentary

Seks turizam je u procvatu, a sve više slobodnih žena u potrazi za svojim idealnim letnjim odmaralištem se odlučuje za mesta gde su im osigurani sunce, more, muškarci i seks.

Dokumentarac o britanskim seks turistkinjama ruši sve stereotipe o tipičnom odnosu muškarca i žene. Ove žene imaju dovoljno novaca da sebi priušte putovanje iz snova i muškarca po izboru. One ne traže ljubav niti romantiku, već isključivo zabavu i seks.

Ovaj muškarac pronalazi udate žene preko interneta: Sve žele samo seks!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Britanke Debi i Teri žive u mirnom predgrađu i naizgled su sasvim "obične" žene u četrdesetim godinama života. Ali, njih dve su ujedno i seks turistkinje. Upoznale su se pre sedam godina i od tada zajedno putuju u potrazi za dobrim provodom i još boljim muškarcima. Njih dve nemaju mnogo novaca, već tokom godine štede za putovanje.

"Može se dogoditi da bude 30 muškaraca, može biti jedan, mogu biti dva... Ali sigurna sam da će biti sigurno dva, iako verovatno i više", uverena je Debi u ono što je čeka kad stigne na odredište.

"Radiću ono što želim da radim i briga me šta drugi misle", jasne su ove žene koje u potrazi za svojim žigolima najčešće idu u Tursku, na Bali, Jamajku ili u Dominikansku Republiku.

5 žena priznalo: Imale smo grupni seks, i evo kako stvarno izgleda!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ova praksa u turizmu je toliko popularna, pogotovo u Velikoj Britaniji, da mnoge turističke agencije uvrštavaju ovakav tip putovanja u svoje ponude. Ove žene su spremne da potroše koliko god novca treba za zabavu i seks s muškarcima kakvi ih privlače i u tome ih ništa ne može zaustaviti.

Godinu dana nije imala seks: Evo šta je žena (32) naučila iz toga! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs