Nasmejaće vas do suza

Kad muškarci izvode seksi šou: 5 žena otkriva iskustvo ravno cirkusu!

Pokušaji muških seksi zavođenja uglavnom se završe kao komedija ili apsolutni šok za ženu
Ljubav
04:12h Autor:
Kad muškarci izvode seksi šou: 5 žena otkriva iskustvo ravno cirkusu!
Foto: Profimedia

Nije ni malo neobično kada žene požele, ali i sprovedu u delo, neki performans ili seksi ples kako bi zavele muškarca i iznele sav svoj seksepil u prvi plan.

Ali, da li ste znali da to isto rade i muškarci?

Jedina razlika je u tome što definitivno nisu spretni kao žene, pa se njihovi pokušaji seksi zavođenja uglavnom se završe kao komedija ili apsolutni šok za ženu, samo što se o tome uglavnom ne priča.

Ipak, pet žena odlučilo je da otkrije svoje iskustvo o tome, koje definitivno nikad neće zaboraviti, a kada pročitate, nećete ni vi!

1. "Kada je trebalo da spavamo prvi put, moj bivši je hteo da to bude nešto posebno, pa je odlučio da izvede striptiz. Počeo je da igra, a ja sam sve vreme mislila da se samo izmotava, jer su mu pokreti bili stvarno... Tragični. Kada sam počela da se smejem, on se uvredio i uznemirio, bilo ga je sramota, a ja sam tek tad shvatila da je bio ozbiljan i da je stvarno mislio da to izgleda seksi. Bilo je baš neprijatno." (Ketrin, 31)

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

2. "Pre nego što smo stupili u seksualne odnose, on se neprestane hvalio kako je odličan u oralnom seksu, govorio mi svašta kako bi me uzbudio... Kad smo konačno došli do toga... Ja i dan danas ne znam šta je on radio "tamo dole", ali to je bila čista katastrofa i sve, samo ne seksi i uzbudljivo." (Sandra, 23)

3. "Prvi put kad sam došla kod bivšeg dečka, rekao mi je da će sad da izvede nešto posebno za mene, što nikad nisam i neću doživeti. Pustio je instrumental pesme Tiny Dancer Eltona Džona i počeo da peva i igra. Da, nikad nisam i više nikad neću doživeti tako nešto. Bar se nadam." (Ilejn, 26)

4. "Većina mojih bivših je mislila da je seksi ako mi pošalju fotografiju svog penisa. Zašto?! Da se bar potrude da ga urede kako treba, nego pošalju sliku gde dominiraju dlake i ko zna šta još." (Erika, 33)

5. "Taman smo krenuli u akciju prvi put, kad mi je on iznenada rekao "Sačekaj trenutak". Ustao je, izvukao mobilni telefon, nekoliko minuta čačkao po njemu, a onda pustio muziku. Strast se već bila malo stišala dok je on tražio pesme, a potpuno se ugasila zbog "seksi" krčanja i šuštanja koje je konstantno dopiralo sa telefona." (Kejti, 28)

Ne bili im u koži: 4 žene otkrile najbizarnija seksualna iskustva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs