Proverite

Da li ste srećnica: Među ovim znakovima su muškarci sa najvećim penisom!

Nije svejedno u kom znaku je rođen vaš partner
Ljubav
16:48h Autor:
Da li ste srećnica: Među ovim znakovima su muškarci sa najvećim penisom!
Foto: Shutterstock

Prema knjizi "Sextrology", u ovakvom su odnosu pojedini horoskopski znakovi i veličina njihovih penisa. Vredi pročitati:

Ovan

Muškarci u znaku Ovna imaju penise prosečne dužine, iako je moguće da budu i malo veći. Ali, najviše fascinira njihova debljina i činjenica da su najčešće potpuno ravni, s vrhom poput šiljka. Njegovi testiti, iako su veličine šljiva, najčešće su čvrsti.

Bik

Alat ovog momka je najveći i najbolji među znakovima zodijaka. Iako mu testisi vise, Bik svakako ima čime da se pohvali – i često to čini.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu da se pohvale prosečnim penisom koji je projektovan tako da privuče žene koje bi mogle da odbije njihova narav.

3 najopakija znaka u horoskopu: Podli, bezobrazni, posesivne psihopate!

Rak

Kao i ostatak njegovog tela, veličina Rakovog penisa kreće se oko proseka, iako je pristojne debljine. Ali, neka vas ne zavara veličina njegovih testisa: to su samo obešene poluprazne mošnice.

Lav

Situacija je slična kao i kod Raka: nije preterano dugačak, ali konkretne je debljine. Lav može da se pohvali i velikim testisima.

Devica

Na njihovu radost, muškarci u znaku Device su vrlo obdareni: mogu da se pohvale natprosečnom dužinom penisa i opsegom koji oduševljava svaku damu.

3 seksualne poze za izuzetno obdarene muškarce: Isprobajte bočno sedlo, blizance i majmuna!

Vaga

Njegovi privatni delovi su prilično uredni. Iako ne može da se pohvali velikim opsegom svog penisa, dužina je prosečna. Ono što je specifično za Vage su ljupko formirani ružičasti penisi koji nemaju tamne delove.

Škorpija

Muškarac u znaku Škorpije je zdraviji od većine bliskih znakova. Njegov penis je najčešći debeo, impozantne dužine i prošaran venama.

Strelac

Iako neće pobediti u takmičenju za najduži penis, njegovo seksi telo i izdržljivost umanjiće taj nedostatak.

2 najbolje seksi poze ako muškarac nije previše obdaren: Centimetri nisu presudni!

Jarac

Muškarci rođeni u znaku Jarca ne mogu baš da se pohvale velikim "paketom": penis im je mek i spljošten. Nisko obešeni testisi pokazuju da se radi o smirenoj osobi – što nije pozitivna osobina osobe s kojom želite da imate seks.

Vodolija

Vodolija sasvim dobro popunjava svoje kupaće gaćice, ali većina njegovog "paketa" odnosi se na testise koji mogu da budu veličine teniskih loptica.

Riba

Iako ima spljoštene testise, muškarac u znaku Ribe je prilično obdaren, a njegov penis je savršeno građen.

Podznak vas otkriva: Kakvi ste zaista u seksu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs