Probajte i uverite se

Život bi dali da ovo čuju u krevetu: Recept kako da dovedeš muškarca do ludila!

Pratite ovih 5 koraka i biće to nezaboravno iskustvo za oboje
Ljubav
08:58h Autor:
Život bi dali da ovo čuju u krevetu: Recept kako da dovedeš muškarca do ludila!
Foto: Shutterstock

Za muškarca, ne postoji ništa seksipilnije od glasne žene u krevetu, koja voli "prljave priče".

To ih neverovatno pali, a ovih pet stvari umiru da čuju od vas u krevetu!

Samo onMuškarci žele da znaju da vi ne zamišljate nekog drugog dok ste sa njim, tako da iako zvučalo osnovno, izgovaranjem (ili vrištanjem) njegovog imena u krevetu je dobar način da polako uplovite u prljave priče. Ispresecajte sa nekoliko uzdaha i to će da bude i više nego dovoljno da ga poptpuno raspametite.

AkcijaUkoliko ste previše tihi, mnogi muškarci će preuzeti inicijativu i dati vam do znanja šta žele od vas da čuju sa nekoliko pitanja, poput Šta ti radim sada? i Da li ti prija ovo?. U ovom slučaju, samo objašnjavanje postavljene scene i vašeg osećaja će biti sasvim dovoljno. Ipak, nemojte da osećate obavezu da koristite proste reči ako to nije vaš stil.

10 stvari koje prava žena zahteva od muškarca: Ključ uspešne veze!

Vaše fantazijeNišta se ne računa kada se izgovori u postelji, pa ukoliko se osećate samouvereno, zašto ne ugrabite priliku i kažete mu vaše najveće fantazije i snove? Ako vas ta misao ostavlja bez teksta, vežbajte ispred ogledala, naročito one baš "prljave" delove, sve dok ne budete u mogućnosti da izgovorite sve što želite bez osećaja sramote ili smejanja.

Postanite kreativniMuškarci mogu da budu nesigurni, baš kao i žene. Tako da je nekad vaša vokalna podrška sve što im treba da znaju da uživate u svemu što on radi. Ponekad je samo par uzdaha i više nego dovoljno da napravi isti efekat kao dobro uvežbana rečenica, tako da nemojte da se plašite da improvizujete. Šta god da radite, a da njima na bilo koji način pružate podršku i dižete samopouzdanje, svakako će uzdrmati zidove vaše spavaće sobe!

Nije više zgodna žena, sad ima dlakave noge: 10 muka svakog oženjenog muškarca!

Prljave frazePonekad je seks sam po sebi kao čin dovoljno intiman i ideja da iz vas kuljaju vaše najdublje želje, naročito u novoj vezi, je previše. Ipak, ne želite da budete nemi.

Za takve trenutke, bilo koja od sledećih fraza može da posluži:

-O da, baš tu!-To je savršeno!-Nemoj da staješ!-Želim te!

Seksi bonton: Ako prekršite ova 4 pravila, zgadićete mu se za sva vremena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs