Opasan seks

Nikada nećemo imati decu: Žena alergična na muževljevu spermu! (VIDEO)

Odmah nakon seksa osetila sam da nešto nije u redu. Osetila sam jake bolove dole, a bolelo me je i dok sam mokrila, priča ova žena
Ljubav
11:30h Autor:
Nikada nećemo imati decu: Žena alergična na muževljevu spermu! (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Tokom trudnoće žena izmišljenog imena Kristin (želela je da za dokumentarac na kanalu TLC ostane anonimna) postala je preosetljiva na plazmu iz sperme. Saznala je to nakon rođendanskog seksa kojim je razveselila supruga.

Počela je teško da diše i mnogo da otiče. Požurili su u bolnicu, a lekari su najpre mislili da je alergična na suprugov losion posle brijanja. Međutim, nakon daljih analiza šokirali su supružnike rekavši da je ona alergična na njegovu spermu, odnosno, preciznije, na tečnost u kojoj se spermatozoidi nalaze.

Znanje je moć svake žene: 5 stvari koje morate da znate o testisima!

"Sećam se razgovora lekara u kojem su spominjali da bi mogla da budem alergična na svog supruga. Pomislio sam: "Alergična na mene, kako je to moguće?". Ništa mi nije bilo jasno", prisetio se njen suprug i dodao da je njeno stanje isto onome kod ljudi koji su alergični na kikiriki.

"To se ponekad događa zbog promena u imunološkom sistemu tokom trudnoće koje se događaju kako ženino telo ne bi odbacilo dete. Tada je žena izložena novim vrstama alergena i može da se razvije preosetljivost, ali to se događa vrlo retko", objašnjava doktorka Karmela Jomtubian sa Medicinskog fakulteta Loma Linda.

Kristin je dobila lekove protiv otoka i alergije. Lekari su rekli da par i dalje može da upažnjava seks, ali ne bez kondoma.

5 pitanja o seksu na koje mnogi traže odgovor, ali se ne usuđuju da pitaju: Ekspertkinja odgovara!

Druga žena je alergijsku reakciju imala tokom prve bračne noći, ali simptomi su bili drugačiji. Nije bilo gušenja i otoka, već je imala jake bolove. Do tada su koristili zaštitu, ali za tu posebnu noć želeli su da naprave izuzetak jer su već razmišljali o detetu.

"Odmah nakon seksa osetila sam da nešto nije u redu. Osetila sam jake bolove dole, a bolelo me je i dok sam mokrila. Otišla sam kod lekara, ali on ni nakon nekih testova nije znao šta nije u redu sa mnom. Posumnjala sam na alergiju na supruga tek kad su mi prijatelji spomenuli da i to postoji", ispričala je ta žena.

Kada seks krene naopako: 12 nezgoda koje smo svi doživeli!

Ona nije odmah pojurila lekaru, već je najpre potražila više informacija na internetu. Kasnije su joj u bolnici potvrdili da je alergična na tečnost u kojoj se nalaze spermatozoidi. Iako su osetili olakšanje što znaju šta s njom nije u redu, ujedno su osetili ogromno razočaranje jer im je lekar rekao da njeno telo uništava njegovu spermu, odnosno da neće moći da imaju decu.

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa: U 2 slučaja ona menja oblik i veličinu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs