Živa istina

Emotivne traume, želja za prostitutkama: Evo koji tip muškarca plaća za seks!

Iza bahatog šmekera koji finansira ljubav uglavnom se krije osoba koja pati zbog neke žene
Ljubav
08:02h Autor:
Emotivne traume, želja za prostitutkama: Evo koji tip muškarca plaća za seks!
Foto: Shutterstock

Istorija pamti slavne prostitutke i još slavnije ličnosti koje su ludele za njima. Da li bi bilo zlatnog veka Atine da se Perikle nije oženio čuvenom prostitutkom Aspazijom? Kurtizani ljubičastih očiju, Taidi, nije mogao da odoli ni gospodar sveta, Aleksandar Veliki.

Večnoj Frini, najobožavanijoj prostitutki, građani Atine su još za života podigli zlatni kip u Delfima. Mesalina, žena imperatora Klaudija, bila je i carica i bludnica. Mesalina je za života promenila toliko muškaraca koliko neke žene nisu ni videle. Neobičnu sudbinu imala je i pohotna bludnica Teodora u koju se smrtno zaljubio vizantijski car Justinijan i uzdigao je do carskog prestola.

Milioner oženio prostitutku: 2 sata poznanstva bilo je dovoljno!

Ako biste se odlučili da sporovedete anketu i pitate muškarce u vašem okruženju da li su nekada proveli noć sa prostitutkom, možda biste se iznenadili odgovorom.

Ispod fasade, kriju se sasvim čudni razlozi. Pročitajte zašto muškarci imaju želju za prostitutkama:

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

1. Žele da spavaju sa ženom koja je atraktivna

Jedan muškarac je rekao da je najzgodinija žena sa kojom je spavao zapravo bila prostitutka. Upravo ovaj odgovor bio je na vrhu liste svih muškaraca. Iako većina ovih muškaraca ima izgrađenu karijeru i negovan izgled, većina je priznala da im je najlakši način da spavaju sa atraktivnom damom upravo da plate za seks.

2. Žele da kontrolišu nekoga

„Iako želim i da partnerka uživa, iskreno želim da budem siguran da sam dobio sve ono što želim, jer sam platio za to. Kako sam za to dao novac, ne libim se da tražim ono što volim“, rekao je jedan učesnik istraživanja. Većina muškaraca je mnogo slobodnija da traži ostvarenje svojih seksualnih želja ženama kojima su platili za seks. Većina njih priznala je da se psihički mnogo zadovoljnije oseća kada plati za seks.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

3. Žele da ostvare svoje fantazije

„Volim da eksperimentišem. Često imam prepreku da to kažem devojci jer će možda misliti da je čudno. Kada platim za seks, ne brinem o tome šta tražim. Za njih ništa nije čudno“, kaže drugi učesnik studije. Većina muškaraca smatra da će svojim zahtevima uvrediti svoje partnerke pa priznaju da im se ostvarenje najdubljih fantazija desilo sa prostitutkama.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Na taj način najbrže stižu do seksa

„Plaćanje za seks je tako jednostavno. Možete da odaberete ženu koja vam se dopada bez obaveza“, razlog je sledećeg ispitanika. Većina muškaraca priznala je da plaćaju za seks jer je to najlakši način da do njega i dođu kada im je potreban.

5. Žele da izbegnu komplikacije

„Ponekad poželim samo seks, bez ikakvih pretvaranja da sam smrtno zaljubljen u neku devojku. Kada platite za seks, na kraju sastanka ne morate da razmenjujete brojeve, jer znate da se nakon toga nećete čuti. Platite, intimizirate se, odete i svi su srećni“, rekao je još jedan ispitanik. Ovaj razlog navelo je nekoliko muškaraca koji su bili na sastanku nakon čega devojke nisu želele da prestanu da ih zovu, iako su im dali do znanja da nisu zainteresovani. Neke devojke, prema njihovom mišljenju, ne mogu da prihvate da muškarac nije zainteresovan za vezu i obaveze i da je želeo samo malo zabave. Ovakav odnos, bez obaveza i komplikacija, za njih je moguć samo ako plate za seks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs