Sledite ih

Muškarci poručuju: Ovih 10 stvari želimo u krevetu!

Učinite seks još zanimljivijim i ispunite svom dragom bar neku od ovih želja, prijaće mu
Ljubav
05:14h Autor:
Foto: Shutterstock

Seks je najveće polje za istraživanje ličnih užitaka, na kom se i muškarci i žene trude da postanu što bolji. Kada se u sve upletu i emocije, većina želi da zadrži partnera što duže, pa se u toj borbi služe i seksi veštinama, prenosi Cosmopolitan.rs.

Kako bi saznali šta je to što što osvaja muškarce u krevetu, ekipa portala YourTango.com ispitala je pripadnike jačeg pola i izdvojila 10 najzanimljivijih odgovora:

Pomazite njegov ego

"Ne želimo da mazite samo naš penis, već i ego takođe. Volim kada se devojka ponaša prema meni kao da sam gospodin Neverovatni. Zaista je lep osećaj, a ponekad i lepši i privlačniji od samog seksa." kaže Džejson, 25.

Dajte mu dobar pogled

"Muškarci su vizuelni tipovi. Mi volimo da vas gledamo u toku seksa i kada ne moramo da vas molimo da se namestite u pozu obrnute kaubojke, u kojoj nam je pogled na vaše telo najbolji.", kaže Den, 33.

Da li je sjajan u seksu: Otkrijte da li može da vas zadovolji!

Iznenadite ga

"Jednom me je, devojka s kojom sam bio mesec dana, iznenadila i gurnula u skriveni deo na stepeništu u klubu i imali smo seks. Ne kažem da uvek treba da radite stvari zbog kojih možete da budete uhapšeni, ali volimo da nas iznenadite stvarima koje izlaze iz uobičajene seks rutine.", kaže Kristijan, 28.

Pokažite mu kako da vas skine

"Poslednja devojka s kojom sam imao odnos je uzela moju ruku i počela da se svlači, a meni je istovremeno bilo toliko seksi što je gledam kako se svlači i što me uči šta ona voli.", Patrik, 34

Očajni u seksu: 3 horoskopska znaka kojima nema pomoći!

Prljavi razgovori

"Ne tražimo igru radi igre, ali fraze kao što je jače ili bilo koja reč koja izlazi iz vaših usta, a govori koliko sam dobar u krevetu, stvarno loži.", kaže Majk, 21.

Malo buke

"Zvuci i razgovori su super. Verovale ili ne, muškarci imaju takođe mnogo nesigurnosti u krevetu, pa volimo da nas uverite puštanjem zvukova da vam prija.", kaže Džo, 27.

Upalite svetlo

"Poslednja devojka s kojom sam bio je želela da stalno budu upaljena svetla, čak i kada vodimo ljubav usred noći. Činjenica da je ona stalno želela da vidim svaki centimetar njenog tela dok imamo seksualni odnos, bez obzira na okolnosti, zapravo je veoma uzbudljiva.", Džo, 25.

U 42. godini prvi put doživela orgazam: Žena otkriva koren problema kod većine dama!

Preuzmite kontrolu

"Starija žena s kojom sam izlazio mi je rekla da se ne pomeram, popela se na mene i verovali ili ne, postigao sam orgazam za 10 minuta. Preuzimanje kontrole i potpuna dominacija s vremena na vreme nije na odmet.", Džef, 24.

Uspostavite kontakt očima

"Kada me devojka gleda direktno u oči dok prodirem u nju, to me veoma uzbuđuje. Nešto kod posmatranja njene ekspresije me stvarno zadovoljava.", Džejms, 29.

Samo se pojavite

"Sve što treba da uradite jeste da se pojavite. Da, tužno ali istinito, većina muškaraca pokušava da odvuče devojku u krevet, ali jednom kada to urade, devojke "odrade" veći deo posla. Nemojte pogrešno da me shvatite, ali ostatak je zaista lak. Malo vašeg entuzijazma i ostalo je bonus.", Deren, 26

Do boljeg seksa na prirodan način: Podignite libido na najviši nivo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...