Pamet u glavu

Muškarci koji mrze žene: Izbegavajte ih po svaku cenu!

Veza sa ženomrscem najčešće ima vrtoglav početak, a dramatičan kraj
Ljubav
13:54h Autor:
Muškarci koji mrze žene: Izbegavajte ih po svaku cenu!
Foto: Thinkstock

Postojeća literatura i klinička praksa pokazuju da su muške psihopate kao i muškarci koji mrze žene daleko prisutniji u populaciji u odnosu na žene koje pokazuju ovu sklonost. Razlozi za ovo su verovatno raznovrsni, a njihovo razmatranje ostaje jedan od izazova psihologije.

Spremne na sve: 4 tipa žena koje najbrže pristaju na seks!

Evo koja 3 tipa obavezno da izbegavate:

1. Narcisoidni tip

Narcis je potpuno opsednut sobom i teži da stupi u vezu prvenstveno kako bi stekao divljenje drugih i na taj način sebe uverio koliko je poseban. On nema kapacitete da pruži ljubav jer nastoji da za sebe prigrabi što više ljubavi i divljenja.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Psihopata

Sklon je tome da pravi haos od svog života, da izrabljuje svakoga ko mu se nađe na putu (uključujući i svoju partnerku). Služi se lažima i prevarama. Ukratko, njegova glavna odlika jeste nedostatak savesti.

Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

3. Ženomrzac

On nije tipični psihopata, narcis ili sadista iako su neke od ovih osobina često u njegovom karakteru. U tom smislu postoje izvesna preklapanja između muškarca koji mrzi žene, psihopate i narcisa koje smo već opisali u našim tekstovima. Ipak, ono što je svojstveno tipičnom ženomrscu jeste to što je on sposoban za dugotrajnu vezu sa jednom ženom. Njegova ljubav deluje kao žarka i žestoka, a tragično je na koje sve načine uništava ženu za koju tvrdi da je duboko voli.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs