Ne pridajte im previše na značaju

Previše brinete: 6 stvari koje muškarci uopšte ne primećuju tokom seksa!

Dok se ti premišljaš da li uopšte da skidaš brus ili gledaš gde je najbliži prekidač da ugasiš svetlo, muškarac jednostavno uživa u prizoru
Ljubav
02:10h Autor:
Previše brinete: 6 stvari koje muškarci uopšte ne primećuju tokom seksa!
Foto: Thinkstock

Saznaj da li u krevetu brineš o stvarima koje on ni ne primećuje, prenosi Cosmopolitan.rs.1. Koliko si glasna

U seksu je prihvatljivo sve osim tišine. Zato slobodno vrisni na vrhuncu ekstaze, ujedno će mu to staviti do znanja da uživaš u svakom trenutku.

2. Kako tvoje grudi "skaču" tokom seksa

Dok se ti premišljaš da li uopšte da skidaš brus ili gledaš gde je najbliži prekidač da ugasiš svetlo, muškarac jednostavno uživa u prizoru.

Ne bili im u koži: 4 žene otkrile najbizarnija seksualna iskustva!

3. Čudne grimase koje praviš

Usne u obliku slova O, kapci na pola koplja, kosa čupava, a faca - nešto između sna i ludila! Ne brini, za trenutak pogledaj u njegovo lice - izgleda identično kao i ti, zar ne?

4. Bubuljice

Čak ni one na najčudnijim mestima, opusti se - neće mu privući pažnju. Veruj nam, on je fokusiran na jednu, najbitniju tačku!

5. Znoj

Tvoj dečko najviše voli da te aktivira, ali i da ga aktiviraš, a znoj je neizostavan deo akcije. Plus, sa znojem se oslobađa i hormon feromon, što će ga dodatno uzbuditi.

6. Dlačice

Nisi se izdepilirala? Muškarci ne očekuju savršenu situaciju u donjem domu svaki put. On se najviše raduje tome da te vidi golu.

Brazilka ili žbun: Kakvu intimnu frizuru muškarci vole da vide na ženi?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs