Bizarno

Završio pre nego što je počeo, mislio je da sam uzbuđena: 6 žena opisalo je svoj najgori seks ikada!

Ponekad seks može da se pretvori u pravu "noćnu moru", a nekoliko žena opisalo je svoje najlošije iskustvo
Ljubav
19:40h Autor:
Završio pre nego što je počeo, mislio je da sam uzbuđena: 6 žena opisalo je svoj najgori seks ikada!
Foto: Shutterstock

Verovatno je svako imao neko neprijatno seksualno iskustvo i svakome se čini da je baš njegovo najgore. Ipak, moguće je da grešite. Neke žene rešile su da svoj najgori seks u životu opišu na internetu i time šokirale sve.

12 godina živela u braku bez seksa: Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije primećivao!

Pročitajte njihova najlošija seksualna iskustva:

1. Epileptični napad

"Imala sam seks sa novim dečkom po prvi put. Imala sam epileptični napad. On nije shvatio šta se dešava i mislio je da sam samo uzbuđena jer je odličan u seksu".

2. Mikropenis

"Ovaj momak se hvalio kako je obdaren. Jednom prilikom, skinuli smo se goli i hteli smo da imamo seks, a njemu je u erekciji penis bio dug 5.08 centimetara. Povrh svega, počeo je da plače jer je ima devojku i ne može da veruje da je vara. Na kraju sam tu devojku pozvala da dođe po njega".

3. Završio pre nego što je počeo

"Osetila sam bukvalno ništa jer je svršio pre nego što me je uopšte i skinuo".

Sigurni znakovi apstinencije: Kako prepoznati ženu kojoj fali seks?

4. Pčele u predigri

"Ne znam da li se računa jer nismo stigli ni do pola, ali on je doneo pčele za predigru. Da, pčele. Rekao je da ga uzbuđuje bockanje pčela i da njegov penis tad duže može da bude u erekciji. Rekao je da je tu ideju dobio iz Kama Sutre, a penis mu je posle ujeda pčela izgledao crveno. Ali, inače je fin momak".

5. "Grizao mi je klitoris"

"On je insistirao da grize moj klitoris tokom oralnog seksa. Ne samo jednom, on je nastavio to da radi i nakon što sam mu rekla da prestane. Morala sam bukvalno rukama da guram njegovu glavu i nisam želela da nastavim dalje sa njim. On se naljutio na mene i počeo da me vređa".

Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu: Svaki dan muž mora na detektor laži! (FOTO)

6. " Ja sam šampion"

"Bio je zaista atraktivan i obdaren momak. Kako se bližio vrhunac on je počeo da viče kako je šampion i kako je najbolji u krevetu. A onda je samo legao pored mene i zaspao. Bilo je mnogo neprijatno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs