Suzana je po povratku u stan zatekla kumu u gnusnom činu: "Povraćala sam od muke kad sam videla šta radi na mom krevetu"

Prevara je uvek gorka i ne postoji momenat kad ona ne boli, ali dupla prevara može da bude toliko jaka, da je čovek nikad ne prevaziđe

Ljubav
11:25h Autor:
Suzana je po povratku u stan zatekla kumu u gnusnom činu: "Povraćala sam od muke kad sam videla šta radi na mom krevetu"
Foto: Shutterstock

Zateći svog muža sa drugom ženom, uvek je krajnje neprijatno i može da izgleda kao kraj sveta, ali jedno žensko iskustvo ostavilo ju je više zgroženom nego izdanom.

Žena se prisetila kako su je okolnosti oko muževljeve prevare dovele do toga da se oseća fizički bolesno i loše. U objavi na Redditu, žena koja je imenovana kao Suzana opisala je situaciju u kojoj se osećala jako loše, prevarenom na dva fronta i zatražila je savet.

Zabrinuta žena
foto: Shutterstock

Objasnila je da su ona i njen muž bili u braku dve godine, a zajedno pet. Njihov brak je bio bez drame sve do jedne večeri kada je žena odlučila da izađe s prijateljicom.

"Planirala sam izlazak nekoliko nedelja, moj suprug je znao za to. Detaljno sam mu iznosila ideje šta želim da obučem, u koji kafić ću da izađem i da planiram da prespavam kod prijateljice".

Rekla je da njen muž „nije želeo da bude sam celu noć, pa je rekao da će se družiti sa kumovima. Godinama samo se družili sve četvoro. Nas dve smo bile najbolje prijateljce sa fakulteta, a kad je ona odlučila da se uda, baš mene je pozvala da joj budem kuma".

Prema njenoj objavi, njen 30-godišnji muž i njihova 24-godišnja kuma su „uvek bili bliski.“

„Od prvog dana poznanstva, moja kuma i moj suprug su bili bliski. Jako su se gotivili, imali isti smisao za humor i jako dobro razumeli u komunikaciji. Ja sam bila jedna od onih žena kojima je to bilo sjajno. Baš sam govorila kako imam sreće što se dobro slažu. Sve do te kobne večeri“, objasnila je Suzana.

Zabrinuta žena
foto: Shutterstock

"Te večeri je pozvao kumove da dođu kod nas, a kuma je rekala da je ona slobodna, dok je kum na službenom putu, pa su odlučili da uskrate dosadu jedno drugom i kuma je došla sama u goste. U početku su mi slali selfije, rekli da su u lokalnom kafiću. Razmenjivali smo srcad i pozive. Iskrena da budem nisam ništa sumnjala".

Nakon celodnevnog opijanja, vratili su se u Suzaninu kuću.

"Bilo mi je muka, imala sam jake vrtoglavice i nisam želela da odem u stan kod prijateljice. Razmišljala sam da je bolje da odem svojoj kući, imam lekove i znam da ću se osećati sigurnije".

„Ulazim u kuću na prstima, razmišljajući da ne probudim muža, a u spavaćoj sobi zatičem jeziv prizor. Moj suprug leži na našem krevetu, a kuma na njegovom ramenu, obučena u moj bade mantil“, rekla je Suzana.

Zatim je objasnila kako se osećala zgađeno zbog toga što dvoje ljudi koje je smatrala najbližim rade tako nešto njoj iza leđa.

Tužna žena
foto: Shutterstock

"Bukvalno sam povratila na pod kod ulaznih vrata," napisala je.

"Srce je počelo da mi lupa i da mi se znoje dlanovi. Od šoka se ničega ne sećam, osim tog povraćanja. Prišli su da me dozovu, a ja kao u pozadini da sam čula njihove glasove".

Opisala je njihovo ponašanje kao "veoma uznemirujuće" pre nego što je otkrila da se razvodi od svog muža.

Iako su njen muž i kuma tvrdili da su bili pijani i da se "jednostavno desilo," autorka posta je rekla da im ne veruje.

Nakon što je kuma priznala da su iza njenih leđa jedno drugom slali poruke i imali onlajn intimu, Suzana je odlučila da obavesti rodbinu i prijatelje o gnusnom činu.

"Osetila sam da moraju to da znaju i da se nose s tim na svoj način," objasnila je.

Tužna devojka, Žena, Devojka, Tuga
foto: Profimedia

"Još uvek deluju kao da su pomalo u poricanju, ali ne krivim ih za to. Nekoliko meseci mi je trebalo da se oporavim od tog šoka. Sada obilazim psihologe i sa sigurnošću mogu da kažem da više ni jednom muškarcu ne verujem. Nadam se da će mi vreme pokazati drugačije."

Stil/The Sun

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs