Pa Šta onda pamte?

Draga, kad si ono rođena: Šta muškarci ne znaju o svojim suprugama

Jedanaest odsto muškaraca nema pojma koja je partnerkina prirodna boja kose

Lifestyle
Autor:
Draga, kad si ono rođena: Šta muškarci ne znaju o svojim suprugama
Foto: Shutterstock

Izgleda da žene znaju mnogo više - ako ne i sve - o svojim partnerima nego što oni znaju o njima. Nasuprot tome, najnovije istraživanje je pokazalo da muškarci o svojim partnerkama ne znaju neke osnovne stvari.

Muškarac
foto: Shutterstock

A stvari stoje ovako: čak 28 odsto muževa priznalo je da ne zna u koju je školu išla njihova supruga, 20 odsto njih ne zna ime njene najbolje prijateljice (sem ako im ne izbija iz kuće), a trećina ispitanih muškaraca priznala je da uopšte ne može da se seti dana kada su upoznali svoju partnerku.

Zavođenje, Seks
foto: Shutterstock

Čak 39 odsto muškaraca ne zna koju veličinu grudnjaka nosi njihova supruga, 34 odsto ne zna koji joj je omiljeni parfem, 24 odsto priznaje da ne zna njen konfekcijski broj, a 12 odsto "ne može da se seti" ni datuma njihovog rođenja.

Ljubav, Par
foto: Shutterstock

Jedanaest odsto muškaraca nema pojma koja je partnerkina prirodna boja kose, a 10 odsto ne zna pravi naziv posla kojim se bave njihove lepše polovine. Ovi podaci često rastuže žene jer imaju osećaj da su u vezi sa strancem, a ne s čovekom koji bi svakako trebalo da ih poznaje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs