Menjao žene kao čarape, ženio se više puta, al decu nije hteo ni pod razno: Dok nije upoznao 30 godina mlađu plesačicu

Između glumca i plesačice je 30 godina razlike, a vole se kao prvog dana, on je zbog nje u sedmoj deceniji postao otac

Ljubav
Menjao žene kao čarape, ženio se više puta, al decu nije hteo ni pod razno: Dok nije upoznao 30 godina mlađu plesačicu
Foto: Profimedia

Brak Džefa Goldbluma i Emili Livingston mnogi vide kao jednu od najlepših ljubavnih priča u Holivudu.

Glumac Džef Goldblum i njegova 30 godina mlađa supruga Emili Livingston posetili su Pariz povodom Nedelje mode, a par su uhvatili fotografi kada su stigli na crveni tepih. Glumac nije ispuštao iz ruku svoju lepu mladu suprugu, a već na prvi pogled je jasno da je par ludo zaljubljen.

Kada god se pojave zajedno, zagrljaja, poljubaca i romantičnih gestova pred masom ne nedostaje, a na njihovoj ljubavi zavide im i mnogi drugi parovi.

Džef Goldblum
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je između njih velika razlika u godinama, to im nikada nije previše smetalo, a čini se da je glumac zaista zadovoljan sa njom. Međutim, nije baš uvek imao sreće u ljubavi.

Nakon još jednog propalog braka i veze, Džef je odlučio da neko vreme bude samac, sve dok nije upoznao Emili, plesačicu, gimnastičarku i osvajaču olimpijske medalje u ritmičkoj gimnastici.

Par se upoznao dok je vežbao u teretani. Glumac je za Vired Magazine rekao: „Video sam je sa druge strane prepune sobe, oduševljeno sam prišao do nje i započeo neku vrstu razgovora. Ostalo je, kako kažu, istorija, a pred oltar su stali 2014. godine. Već sledeće godine im se rodio prvi sin Čarli Oušn, a 2017. dobili su još jedno dete, sina River Džoa.

„Nikad nisam razmišljao o tome da imam decu, a onda sam upoznao Emili. "Odjednom sam postao oduševljen idejom braka", rekao je glumac jednom prilikom.

Džef Goldblum
foto: Fonet

Njegov prvi brak bio je sa glumicom Patrišom Gaul, a zajednica je trajala samo pet godina. Iako se o njihovom zajedničkom životu ne zna mnogo, par se zajedno pojavio u filmovima „The Big Chill” 1983. i „Silverado” 1985. godine.

Posle Patriše, Džef se zaljubio u Ginu Dejvis sa kojom je snimio nekoliko filmova „Zemljani su lake žene“, „Transilvanija 6-5000“, a glumili su i u horor filmu „Muva“. Džef je bio oženjen sa Geenom čak kraće nego sa Patrišom. Pred oltar su stali 1987. godine, a razdvojili se 1990. godine.

A da Džef voli da izlazi sa svojim filmskim partnerima, dokazao je na snimanju filma „Park iz doba jure”, nakon čega je nakratko izlazio sa Lorom Dern, koleginicom sa seta.

Ipak morao je da se načeka da ona prava stigne, a konačno ju je pronašao u voljenoj Emili Livingstoun.

Stil / showbuzz

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs