Spavao s bratovom ženom i na ulicu izbacio golu: Nataša je abortirala njegovu bebu da ga se reši, pa se najgore osvetila

Nataša je pronašla svoju ljubav posle 13 godina od afere sa Rajanom

Ljubav
12:33h Autor:
Spavao s bratovom ženom i na ulicu izbacio golu: Nataša je abortirala njegovu bebu da ga se reši, pa se najgore osvetila
Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nataša Lever šokirala je svet kada je otkrivena njena afera sa bratom svog muža, Rajanom Gigsom, ali učesnica rijalitija nastavila je dalje sa životom i ponovo se udala 13 godina kasnije.

Nataša Lever je nastavila dalje nakon skandala sa oženjenim fudbalerom Mančester Junajteda i svojim zetom, Rajanom Gigsom, i stala je na ludi kamen 13 godina nakon što je afera izašla na videlo.

Nataša danas 41-godišnjakinja, šokirala je javnost kada je vest o njenoj aferi sa Rajanom dospela u medije, dok je ona bila u braku sa njegovim bratom, Rodrijem Gigsom. Njih dvoje su imali osmogodišnju aferu iza Rodrijevih leđa, dok je Rajan bio u braku sa suprugom Stejsi Kuk. Očekivano, oba braka su se raspala nekoliko godina nakon što je afera otkrivena.

Međutim, Nataša je očigledno ostavila dramu iza sebe, pronašavši ljubav sa vatrogascem po imenu Harun Hedli. Prema izveštajima, Harun, otac troje dece, bio je u braku sa suprugom 20 godina pre nego što je odlučio da se preseli kod Nataše, a svoju decu ostavio bivšoj suprugi.

Dok je Nataša nastavila dalje sa svojim životom, čini se da se Rodri još uvek bori sa dvostrukom izdajom svoje žene i brata. U januaru, tokom gostovanja na jednom podkastu, izjavio je da bi mogao još više uništiti bratovu reputaciju ako bi želeo.

Rodri Gigs
foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rodri je rekao: "Da sam želeo da prodam priče, to bih učinio prošle godine i sahranio ovog kretena, sahranio bih ga. Znam neke priče koje bi ga mogle uništiti, tako da, ako bih želeo da ih prodam, to bih uradio, ali zašto bih to želeo? Zašto? Ne bih."

Rajan Gigs
foto: Nigel French / PA Images / Profimedia

"Nisam toliko ogorčen i iskvaren, ali on treba da bude oprezan, jer sam mogao to učiniti. Mnogi ljudi su mogli, ali nisu, i sve to zbog njegovih odluka. Ne možeš proći kroz život glumeći finog, porodičnog čoveka dok spavaš sa svima na vidiku. Koliko ima godina, 48, 49? Treba da odraste."

Žalila se da se Rajan prema njoj ponašao nasilno

- Uzeo je moju torbu sa laptopom i bacio mi je u glavu - opisala je napad na nju u hotelskoj sobi, a potom dodala da ju je tako jako udario u leđa da je s kreveta odletela na pod. Međutim on se nije tu zaustavio. Golu ju je vukao i izbacio iz sobe, da bi je pustio nazad tek nakon 10 minuta. Nakon toga su imali seksualni odnos. Detektivima je rekla da se incident dogodio jer je optužila Gigsa da se nabacivao drugim devojkama u njenom prisustvu.

Jedno vreme se spekulisalo da je krišom abortirala njegovo dete kako bi ga se rešila.

Stil/Miror

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs