Kristina na moru počela vezu s muslimanom: Vratio se u Sarajevo i prekida kontakt a onda od njegovog druga dobija poruku

Njihova ljubav nije bila zabranjena, ona je bila nemoguća jer se završila tragično

Ljubav
20:41h Autor:
Kristina na moru počela vezu s muslimanom: Vratio se u Sarajevo i prekida kontakt a onda od njegovog druga dobija poruku
Foto: Shutterstock

Kristina i Kerim su se, sudbinom spojeni, ponovo našli na istom mestu gde su se prvi put slučajno sreli, upoznali i zaljubili. Ona je bila iz Srbije, on iz Bosne. Ona pravoslavne vere, on muslimanske. Već na prvi pogled, čini se da su prepreke među njima neizbežne, da društvene i verske razlike postavljaju granice njihovoj ljubavi. Nažalost, u njihovom slučaju, te granice su se pokazale nepremostivim.

Iako su pokušali da održe vezu na daljinu, kroz poruke, Instagram i Snep čet, njihova priča polako je počela da se rasplinjuje. Na kraju, kontakt je potpuno prekinut, a mladalačka ljubav koju su započeli sa toliko nade završila je tragično.

Kristina je na svom TikTok profilu podelila najintimnije trenutke svog života, iskreno opisujući kako je nešto toliko prelepo i gotovo nestvarno počelo, da bi se završilo najvećom tugom koju je do tada doživela.

Srpkinja i bosanac
foto: Preentscreen/TikTok

"Upoznali smo se na moru 2023. godine. Nismo uspeli u vezi jer je mišljenje drugig dosta uticalo na nas jer nismo iste vere. On je živeo u Bosni, ja u Srbiji. Ali, naša dopisivanja su se nastavila. Odjednom je prestao da otvara poruke i da se javlja".

"Oli, si ti nešto ljut na mene?", pisala mu je.

Nije bilo odgovora.

Nakon toga mu je velikim slovima poslala "ALO".

Ni tad joj nije odgovorio.

Probala je još dva puta da ga pozove, ali odgovora nije bilo.

Srpkinja i bosanac
foto: Preentscreen/TikTok

Onda je od njegovog druga čula najstrašnije vesti. Kerim je poginuo.

Nakon ogromnog šoka otišla je u Sarajevo, pa napisala: "Obećala sam mu da ću doći u Sarajevo, ali nisam mislila na ovakav dolazak, već da budemo skupa. Bol koji sam osetila kada sam sve ovo čula i videla ne mogu opisati".

Srpkinja i bosanac
foto: Preentscreen/TikTok

Na kraju svojih objava imala je snažnu poruku.

"Nemojte dozvoliti da vam veram država ili nešto treće spreče ljubav".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs