Čuvenom dasi podarila je 3 dece, a onda je usledio šok razvod: Živela u brdima 24 godne, sad niko ne može da je prepozna

Keli Lebrok danas živi po svojim pravilima, nije opterećena lepotom, niti mari za komentare drugih

Ljubav
07:58h
Čuvenom dasi podarila je 3 dece, a onda je usledio šok razvod: Živela u brdima 24 godne, sad niko ne može da je prepozna
Foto: Profimedia

Keli Lebrok je američka glumica i manekenka, koja je postala poznata 1980-ih zahvaljujući svojim glamuroznom izgledu i vrtoglavom uspehu u svetu mode, a potom su došle i zapažene filmske uloge, kao i brak sa Stivenom Sigalom koji je na nju ostavio trajne posledice. Nakon razvoda, svoj život promenila je drastično, a deca su joj i danas na prvom mestu.

Rođena je 24. marta 1960. godine u Njujorku, ali je odrasla u Londonu, gde je započela svoju karijeru kao manekenka, pre nego što je postala filmska zvezda. Na modnu pistu izašla je kao tinejdžerka, nije još postala ni svesna svega, a već je bila planetarno popularna.

Njena prva velika prekretnica bila je kada je sa 16 godina postala lice za modnu kuću Christian Dior. Pojavljivala se na naslovnicama brojnih magazina, uključujući Vogue. Takođe, postala je prepoznatljiva kao lice brenda Pantene sa čuvenim sloganom "Don’t hate me because I’m beautiful" (Ne mrzite me jer sam lepa).

Keli Lebrok
foto: Profimedia

Njen filmski debi bio je u romantičnoj komediji "The Woman in Red" (1984), gde je glumila pored Genea Wildera. Uloga prelepe misteriozne žene koja zavodi glavnog junaka donela joj je ogromnu popularnost i učvrstila njeno mesto kao simbol lepote tog vremena. Vrh na listi najpoznatijih glumica iz osamdesetih godina osvojila je zahvaljujući kultnom ostvarenju"Weird Science" (1985), gde je igrala Lisu, savršenu ženu koju dvojica tinejdžera stvore uz pomoć kompjutera.

„Uobičajena priča. Bila sam na partiju i neki ljigavi starkelja me je video i zaključio da sam lepa. Nisam se ni snašla, već sam bila na avionu za Sejšele za snimanje reklame za British Airways. Otac mi je brzo našao agenta i na moje iznenađenje manekenska karijera mi je odmah krenula. Postala sam novo lice mode 70- ih“, priča Keli.

Ljubavni život Keli Lebrok bio je pod lupom javnosti, posebno zbog njenog glamuroznog imidža i braka sa slavnim ličnostima. Tokom godina, njeni odnosi sa poznatim muškarcima izazivali su buru u javnosti, a njen najpoznatiji brak bio je sa borilačkim majstorom i glumcem Stevenom Seagalom.

Keli Le Brok, Stiven Sigal
foto: Profimedia

Kome je sve izgovorila sudbonosno da?

Njen prvi brak bio je sa filmskim producentom i ugostiteljem Viktorom Draijem, 1984. godine. Varnice među njima su sevnule tokom rada na filmu "The Woman in Red". Ali, ispostavilo se da su bile kratkog daha, jer su se razišli posle svega dve godine zajedničkoj života.

Za to vreme upoznala je glumca i borilačkog umetnika Stivena Sigala. Njihova ćerka Analiza rođena je u proleće 1987, a par se venčao u septembru te godine. Njihov sin Dominik rođen je u junu 1990. godine, a ćerka Arisa 1993. Sledeće godine, Lebrok je podnela zahtev za razvod.

Ovaj brak je privukao veliku medijsku pažnju jer su oboje bili na vrhuncu karijera tokom osamdesetih i devedesetih godina.

Sa Sigalom je provela devet godina, a nakon što se ostvarila kao majka, karijeru je stavila u drugi plan i posvetila se deci.

1 / 5 Foto: Profimedia

Razvod je bio izuzetno buran i Keli je to veoma teško podnela. Medijski pritisak je bio ogroman i porodica je mnogo trpela tokom ove brakorazvodne parnice. Upravo zbog toga Lebrok je odlučila da se povuče iz javnosti i preko 24 godine je provela u medijskoj ilegali. Živela je mirnije na farmi daleko od Holivuda, fokusirajući se na odgajanje dece.

Spekulisalo se čak i da ju je Stiven silovao u braku, ali o tome nikada nije želela javno da govori.

„Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala decu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam želela da gledaju, niti da osete negativne posledice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gde sam doslovno živela u divljini bez televizora pune 24 godine. Otišla sam iz Los Anđelesa i odvela decu da odrastaju sa stvarnim ljudima, decom radnika, vodoinstalatera, pravim porodičnim ljudima“, izjavila je u intervju za „Closer Weekly“ 2017. godine.

Nakon razvoda od Stivena, nije bila toliko prisutna u medijima kada je reč o njenim ljubavnim vezama.

Keli Lebrok
foto: Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

U julu 2007. Lebrok se udala za penzionisanog investicionog bankara Freda Steka, ali već naredne su se razveli. Od 2011. živi na ranču u dolini Santa Inez u Kaliforniji.

Nakon smrti njenog brata Harolda 2008. godine, Lebrok je počela da posvećuje vreme neizlečivo bolesnima. Bila je portparol Kluba Karson, fondacije za decu obolelu od raka.

Kelly LeBrock danas uživa u životu daleko od medijske pažnje, retko se pojavljuje na događajima, ali kada god bude negde viđena, njen izgleda je na udaru raznih komentara, jer mnogi smatraju da je preteranim odlascima kod plastičara uništila svoju neverovatnu prirodnu lepotu koja je sve očaravala.

„Kada sam nosila titulu najpoželjnije žene nisam toga uopšte bila svesna, što je ironija. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osećam se prijatnije u svojoj koži. Srećna sam sa sobom“, zaključila je Keli.

Pre mesec dana paparaci su je uhvatili na aerodromu u Los Anšelesu, a njeni verni fanovi koji je i dalje poštuju kao čuvenu glumicu iz osamdesetih, iznenadili su se njenim posebnim stilom oblačenja, ali i izgledom lica na kojem su sve više vidljivije estetske korekcije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs