Pristaje da ga svuda vara, samo da ga ne ostavi, smeta mu i njena mrtva srodna duša: Šok tajnu otkrila posle 27 godina

Tajna veza Tupaka sa Džejdom Pinket Smit i danas je pokrivena velom tajni, a glumica istče da ih je droga spojila

Ljubav
13:01h
Pristaje da ga svuda vara, samo da ga ne ostavi, smeta mu i njena mrtva srodna duša: Šok tajnu otkrila posle 27 godina
Foto: Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tupak Šakur poznat i pod umetničkim imenom 2Pac (kasnije Makaveli), bio je američki reper, glumac i društveni aktivista, koji je postao jedan od najuticajnijih muzičara svih vremena. Rođen je 16. juna 1971. godine u Njujorku, a preminuo je 13. septembra 1996. godine u Las Vegasu, nakon što je upucan u vozačkom sedištu automobila. Tupak je ostavio neizbrisiv trag na hip-hop sceni i šire, zbog svoje muzike, političkih stavova i tragične smrti.

Pitanja o njegovom odnosu sa Džejdom Pinket Smit postavljaju se i decenijama nakon smrti poznatog repera, a o njihovoj tajnoj i vrlo posebnoj vezi se jako malo zna, tek poneki detalj koji otkrije supruga Vil Smita.

Sama je priznala da ih je povezala – droga.

'Kad sam prvi put upoznala Paka, kad smo se prvi put sreli, bila sam dilerka', prisetila se Džejda u gostovanju na Sway's Universeu.

'Naš odnos bio je preživljavanje', opisala je tada.

Mediji su 1995. godine pisali i da je jednom prilikom platila 100.000 dolara kako bi pomogla da izvuče Šakura iz pritvora u kojem je završio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

O njihovom se odnosu i danas priča, posebno zato jer je njen suprug Vil Smit priznao da je ljubomoran na pokojnog repera.

'Na početku naše veze mučio me njihov odnos', napisao je Vil u svojoj autobiografiji objašnjavajući da, 'iako nikada nisu bili intimni, njihova ljubav jedno prema drugom je legendarna.'

Ni ne čudi nas, jer je čuvenog repera nazivala srodnom dušom. Tek skoro, posle 27 godina, otkrila je tajnu o kojoj Tupak nikada nije pričao. Naime, radi se o tome da se i on suočavao sa alopecijom, autoimunom bolešću koja uzrokuje gubitak kose, poput Džejde.

- Nikada nije govorio o alopeciji od koje je bolovao - rekla je za "People" i objasnila kako je dobio.

- Dobio je ovu bolest 1991. nakon što su ga policajci brutalno petukli nakon hapšenja u Kaliforniji. A njegovi oblici alopecije bili su daleko ekstremniji od mojih Tužio je policiju zbog brutalnosti, kako je navedeno u njegovoj tužbi, u kojoj je tražio odštetu od 10 miliona dolara. Na kraju je spor rešen isplatom do 42.000 dolara.

Smatra da bi sada govorio o problemu sa kojima se suočavao, kako bi pomogao i drugim ljudma koji imaju istu dijagnozu.

- Mislim da Tupak nikada nije govorio o svojoj alopeciji, ali takođe je izgledao jako dobro sa ćelavom glavom. Ali to je bilo u vreme i era u kojoj jednostavno ne biste pričali o tome. Sada bi bilo sigurno drugačije. - zaključila je.

Buran odnos sa Vil Smitom

Kada su se Vil i Džejda upoznali, glumac još bio u braku sa glumicom Šeri Zampino, koja mu je rodila sina Treja. Nakon što se on razveo 1995. godine, Smit je odmah potražio Džejdu.

Lavinu informacija o privatnom životu ovog slavnog para pokrenuo je "čuveni šamar" na dodeli Oskara.

"Sada to zovem 'svetim šamarom' jer je toliko pozitivnih stvari došlo posle toga", objasnila je glumica u jednom intervjuu, ističući da je nakon toga njihov odnos bio neverovatno osvežen.

Naime, u oktobru prošle godine Džejda je otkrila da je 7 godina razdvojena od Vila Smita, ali zbog obećanja da mu nikada neće dati razlog za razvod ne želi da stavi tačku na brak. Svuda se pojavljuju zajedno, ističući da uživaju u otvorenoj bračnoj zajednici.

Vil Smit
foto: FMT14 / Backgrid UK / Profimedia

"Uvek sam mu govorila da može raditi šta god želi, sve dok je u stanju da se pogleda u oči u ogledalu i bude ok sam sa sobom. Jer na kraju dana, Vil je slobodan čovek. Ja sam njegov partner, ali on je svoj čovek. On odlučuje s kime želi biti i nije na meni da to radim umesto njega. Ili obrnuto", rekla je pre nekoliko godina.

Pričalo se kako je Džejda varala svog supruga i sa ženama, ali da to nije bilo "ništa ozbiljno". S druge strane Vil Smit za to vreme nikada nije imao aferu sa nekim. On godinama stoji uz svoju ženu i brani njenu čast:

"Obećavam vam, ako ikada odlučim razvesti se od moje kraljice, kunem se da ću vam to reći ja lično", napisao je.

Sa druge strane, kako strani mediji godinama unazad pišu, Džejda je bezbroj puta do sada prevarila poznatog glumca, a i sama je priznala da je imala aferu sa drugom svog sina.

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takođe, mladi američki muzičar, 29-godišnji August Alsina otkrio je svojevremno da mu je Vil Smit dao "zeleno svetlo" da ima vezu s njegovom suprugom, koja je trajala duže od godinu dana.

Džejdin PR tim je odmah demantovao te informacije, ali s obzirom da se zna da su Smitovi u otvorenoj vezi i da su imali probleme u braku zbog kojih se šuškalo da se razvode, mnogi su pre skloni da poveruju ljubavniku.

Glumica Džejda Pinket Smit je u okviru svoje emisije na Facebook stranici "Red Table Talk" razgovarala sa svojom kćerkom Vilou (tada je imala 18 godina) o vrlo intimnim stvarima.

"Jednom sam imala trojku. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetima", rekla je. I tu nije bio kraj škakljivih detalja o njenom privatnom životu. Ovo otkrivanje je nateralo njihovu ćerku da bude otvorena po pitanju intimnog života, pa je odmah nakon tog razgovora sa majkom objavila da voli i muškarce i žene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs