Smuvala sam ga dok sam mu čuvala decu: Njegova supruga je u susednoj sobi slušala kako vodimo ljubav, žao mi je, ali...

Ona je u vlasikovoj kući bila dadilja koja mu čuva decu, pa im priredila spektakl

Ljubav
10:16h Autor:
Smuvala sam ga dok sam mu čuvala decu: Njegova supruga je u susednoj sobi slušala kako vodimo ljubav, žao mi je, ali...
Foto: preentscreen/Instagram

Kristal Kejtur, danas 32-godišnjakinja, otvoreno je podelila svoju ljubavnu priču koja je izazvala burne reakcije. Naime, Kristal je otkrila da se zaljubila u svog šefa, Bena, dok je radila kao dadilja i čuvala njegovu decu. Iako je razlika u godinama između njih značajna – Ben ima 52 godine – Kristal tvrdi da njihova ljubav nije rezultat skrivenih motiva i da je došla sasvim prirodno.

U gostovanju u emisiji Love Don't Judge, Kristal je priznala da na početku nije imala simpatije prema Benovom karakteru. Opisala ga je kao "bezobraznog" i "neukog", te je čak razmišljala o promeni posla. Nije joj padalo na pamet da bi se među njima mogla razviti romansa. Međutim, stvari su se počele menjati kada je jednog dana videla kako se Ben igra sa njenim trogodišnjim sinom. Taj prizor je probudio u njoj osećanja koja ranije nije prepoznavala.

Naime, Kristal je radila kod Bena kao dadilja. Čuvala je njegovu decu. Jedno veče je Ben došao pod dejstvom alkohola. Među njima se desila strast.

"Njegova supuga je spavala u drugoj sobi dok je on sa mom vodio ljubav. Moram da priznam da mi je bilo neugodno, ali, ona nije moja žena i ne treba ja da razmišljam o njenim osećanjima, tu je njen suprug".

Zbog ljubavi prem Kristl, Ben je ubrzo napustio suprugu i počeo da živi sa Kristal.

„Mislim da mi je to pomoglo da se zaljubim“, rekla je Kristal. „On je jednostavno tako dobar kao otac.“ Ta Benova brižnost prema deci postala je ključni faktor koji je promenio njeno mišljenje o njemu.

Iako su njih dvoje pronašli sreću jedno u drugome, ne dele svi njihovo oduševljenje. Benov sin, Sal, nije potpuno podržao ovaj brak. I dalje je skeptičan prema vezi svog oca i Kristal, rekao je da postoji sumnja da ona ima iskrene namere. Sal je priznao da ga je njihov odnos iznenadio i da razlika u godinama privlači veliku pažnju, što mu dodatno smeta.

„Kristal voli pažnju,“ izjavio je, jasno dajući do znanja da nije oduševljen vezom.

Uprkos kritikama i sumnjama, Kristal i Ben su odlučni da ostanu zajedno. Kristal je otkrila da najviše voli kod Bena to što "brine o njima", dok je Ben sa svoje strane priznao da voli "sve" kod Kristal. Njihova romansa postala je tema mnogih rasprava na društvenim mrežama, a video na YouTubeu, u kojem su podelili svoju priču, privukao je pažnju hiljada ljudi.

Komentari su bili podeljeni – dok su neki izražavali podršku, drugi su dovodili u pitanje iskrenost Kristaline ljubavi.

Jedan od komentara na video glasio je: „Volim što Sal vidi vezu onakvom kakva jeste i ne boji se da govori o njoj.“ Mnogi su se složili s ovim mišljenjem, smatrajući da je dobro što se Benov sin otvoreno suočava sa situacijom i izražava svoje stavove.

Kristalina i Benova priča ostaje primer kako ljubav može naići na prepreke i izazove, naročito kada je reč o velikim razlikama u godinama i percepciji okoline. Međutim, oni se trude da izgrade zajednički život uprkos svim preprekama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs