Za Mandićem uzdišu lepotice, a on voli samo nju 12 godina: Nijedna žena ne bi uradila za muža ono što je ona za Dušana

Dušan Mandić je jedan od naših najboljih sportista, a najveća podrška u svemu mu je supruga Slađana!

Ljubav
08:47h
Za Mandićem uzdišu lepotice, a on voli samo nju 12 godina: Nijedna žena ne bi uradila za muža ono što je ona za Dušana
Foto: Kurir / Dado Đilas

Dušan Mandić u vodi je prava zver, kako komentarišu ljubitelji vaterpola, posebno posle utakmice protiv Japana na Olimpijskim igrama kada je dao, čak, sedam golova! Igra na poziciji beka i poznat je po svojim snažnim šutevima i izuzetnoj odbrani i veštini, što ga je postavilo kao lidera svoje generacije. A njegov neosporni talenat i predan rad, osigurali su mu mesto među legendama ovog sporta. Sa druge strane, u privatnom životu je posvećeni otac i suprug.

- Dušan je veoma pažljiv, osećajan i suprug i otac. Kada je takmičenje u toku, svoju nežnu stranu stavi u drugi plan - istakla je jednom prilikom Mandićeva supruga.

Naime, dušan je već 12 godina u skladnom braku sa zanosnom Slađanom Mandić, koja mu je najveći vetar u leđa već više od deceniju.

Svoju porodicu proširili su 2019. godine kada je na svet stigal ćerka Lenka, devojčica koja je potpuno promenila živote ovo dvoje ljudi. Ona je postala njihova zvezda vodilja, Dušan je dobio još veći motiv da se bori i u sportu koji godinama trenira postigne još veće uspehe. Po drugi put Dušan i Slađa su se ostvarili u ulozi roditelja 2022. godine, kada je na svet stigao sin Ognjen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs