"Muž me godinama varao sa mojom prijateljicom, a onda sam napravila potez za pamćenje: Ovo svaka žena treba da zna"

Ispovest žene koju je muž prevario sa njenom drugaricom prepuna je zanimljivih detalja.

Ljubav
17:17h
"Muž me godinama varao sa mojom prijateljicom, a onda sam napravila potez za pamćenje: Ovo svaka žena treba da zna"
Foto: Shutterstock

Velik je životni udarac doživela, ali ponosno kaže i preživela, 52-godišnja žena koju je muž varao sa njenom prijateljicom. Odlučila je da ga izbaci iz kuće.

"Živim u malom gradu, imam 52 godine. Suprug me varao sa ženom koja se prikazivala mojom prijateljicom i koja je poprilično mlađa od njega. Ona je stekla utisak da on ima novca pa ga se uhvatila, a njemu je odgovaralo što se mlađahna vrti oko njega", otkriva prevarena žena.

žena, Starija žena
foto: Shutterstock

Zbogom!

Preljubu u malom mestu i nije lako sakriti, kad – tad opasne igrice izađu na videlo. "Čim sam otkrila da me muž vara, izbacila sam ga iz kuće jer smatram da mi žene ne moramo trpeti takve stvari".

I kako to već biva, ubrzo je saznala da su njenom nekadašnjem životnom saputniku počele nevolje u novom raju. "Preselio se pravo kod nje. Saznala sam da ga je i ona više puta izbacila iz kuće. I neka je, zaslužili su jedno drugo. Ceo grad zna da ne postoji imalo povodljiv muškarac s kojim ona nije bila, a on je eto zbog takve žene izdao porodicu, svoju suprugu i dete. Neka sada trpi tamo uz nju", ispričala je žena.

Potom je naglasila da je srećna kad vidi da je nevernika vrlo brzo snašla kazna za nedela. "On danas pati i živi kako živi. Nije mu dobro, čim ga izbacuje iz kuće. Svim prevarenim ženama želim poručiti da se osećam zadovoljno što nisam prihvatila poniženje. Nemojte trpeti, ženi može biti bolje samoj, nego u lošem društvu", zaključila je.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs