Svi su najvijali da se njih dvoje smuvaju, a sada su to zvanično i potvrdili: Ne prestaju da se ljube i maze u javnosti

Izgleda sam smo dobili novi omiljeni holivudski par!

Ljubav
14:56h
Svi su najvijali da se njih dvoje smuvaju, a sada su to zvanično i potvrdili: Ne prestaju da se ljube i maze u javnosti
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Besi Karter i Sem Filips, zvezde serije „Bridžerton”, zvanično su potvrdili da su u vezi! Naime, zaljubljeni par paparaci su ushvatili tokom opuštene šetnje u Saseksu u Engleskoj. Tokom slobodnog popodneva, vreme su provodili zajedno, te nisu mogli da skrivaju emocije, čak, ni prema drugima, te su se neprestano grlili i ljubili. Po društvenim mrežama mogu se videti prelepi komentari oduševljenih fanova, koji se nadaju da će njihova ljubav biti dugovečna.

Sam Filips
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Beatris Karter je engleska glumica, najpoznatija je upravo po ulozi Prudence Featherington u Netflikovoj seriji Bridgerton.

Karter je rođen u Vestminsteru 1993 godine u porodici glumaca. Naime, majka joj je Imelda, Stonton, a otac Džim Karter. Zajedno su, čak, 2007. godine igrali u BBC seriji "Cranford" (Karter je bio kapetan Braun, Stonton je bila gospođica Oktavija Pol, a Besi je bila sobarica, Margaret Gidman).

Studirala je na "Gildhol školi" za muziku i dramu, diplomirala je 2016, i iste godine osvojila je nagradu Spotlight za najbolju televizijsku glumizu.

Sa druge strane, Filips je sin televizijskog reditelja Nika Filipsa i diplomirao je, takođe, na Gildhol školi za muziku i dramu. Sam je možda najpoznatiji po ulogama u dečjoj komediji "Hotel Trubble" kao Džejmi.

] Filips je takođe imao uloge u filmovima: Far From The Madding Crowd, In The Flesh, Pete versus Life, Micro Men, My Family, EastEnders: E20, and The Crown.

On gostuje u Netfliks hit seriji "Bridgerton" u trećoj sezoni kao novi lik Lord Debling.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs