Ovo su tajni znaci svingerskih parova: Nećete verovati na koji način se međusobno prepoznaju, otvorite četvoro očiju

Sledeći put kada upoznate neki par nećete ih više gledati istim očima, verujemo da ćete tražiti neke od ovih 7 tajnih znakova

Ljubav
12:43h
Ovo su tajni znaci svingerskih parova: Nećete verovati na koji način se međusobno prepoznaju, otvorite četvoro očiju
Foto: Shutterstock

Ako niste znali, da, postoje svingerski simboli koje svingerska zajednica koristi za privlačenje drugih potencijalnih partnera. No, iako su otvoreni za seksualne odnose van svoje zajednice, to ne znači nužno da će imati odnos s bilo kim, jer su oni zapravo jednako izbirljivi kao i bilo koji drugi pojedinac u društvu.

Krenulo je leto pa su te zabave još više aktualne i lakše dostupne. Ako vas zanimaju takve avanture ili ste jednostavno samo znatiželjni i želite videti kakvi ljudi su svingeri, donosimo vam sedam znakova koji upućuju na to da je netko svinger.

Ananas
foto: Profimedia

1. Ananas

Ananas je kroz vekove predstavljao gostoljubivost i entuzijastičnu dobrodošlicu. Kada svingeri drže ananas na terasi, vratima ili poštanskom sandučiću, to implicira da je u toku svingerska zabava. Kada je ananas okrenut naopako, to predstavlja da osoba traži svingersku zabavu.

Popularnost naopako okrenutog ananasa učinila ga je prihvatljivim za odeću i razne druge predmete kao tajnu poruku u zajednici svingera. Svingeri koriste ovaj simbol kako bi se prepoznali usred bela dana. A očigledno je da je ananas ostavljen na ulaznim vratima usred noći poziv da im se pridružite u akciji.

pampas trava
foto: Shuterstock

2. Pampas

Ova trava je tajna šifra koja pokazuje da njen vlasnik ceni alternativni stil života. Nažalost, u slučaju pampasa, zbog povezanosti sa svingerima mu je opala prodaja. No, ako ipak vidite pampas ispred nekih vrata ili u dvorištu, a imate neku sumnju da bi se tu mogla odvijati svingerska zabava, onda vam je to definitivna potvrda.

Prsten
foto: Shutterstock

3. Crni prsten na desnoj ruci

Brojni parovi koji nose crni prsten mogu potajno implicirati da vole svingeraj. U slučaju da vam priđe neko ko nosi tamni prsten na desnoj ruci, započnite razgovor: 'Vidim da nosiš crni prsten na desnoj ruci. Možda smo članovi istog kluba'.

Cveće, Bašta, Dvorište, Staza
foto: Thinkstock

4. Vrtna oprema i dekoracija za dom

​Sledeći put kada ostanete bez šećera i trebate pokucati komšiji na vrata, obratite pažnju na njihov izbor vrtne opreme i ukrasa za dom. Naime, svingeri vole belo kamenje za uređenje okoliša i ružičastu ili ljubičastu dekoraciju kao tajnu poruku kojom signalizuju drugim svingerima gde se nalaze.

I vrtni patuljci mogu izgledati neukusno, ali ironično, oni su kič i pošteni. Jer ovo su tajne šifre koje signalizuju da bi gospodin i gospođa mogli zatražiti da stavite ključeve automobila u staklenu činiju.

đakuzi
foto: Shuterstock

5. Đakuzi

Ako imate hidromasažnu kadu u dvorištu to se također smatra tipičnim svingerskim mentalitetom jer ih oni često vole koristiti na svojim zabavama. Iako je može imati svako, ako je na vidljivom mestu moguće je da su vam susedi svingeri.

Frida nakit, Frida narukvice, Hangar narukvice, Narukvice
foto: Promo

6. Narukvice

Neki svingeri mogu imati vlastite brendirane narukvice kako bi ostali svingeri mogli identifikovati jedni druge. Takođe je vrlo suptilna i poštuje privatnost pojedinca koji je nosi.

Ono na što morate posebno obratiti pažnju su univerzalni muški i ženski znakovi koji su postavljeni vodoravno s precrtanim krugom i s tri plusa s obe strane.

Nanogica
foto: Shutterstock

7. Nanognica - skrivena poruka

Nanognica svingerima simbolizuje to da je žena udata ili predana svom partneru/mužu/ljubavniku, ali je ipak dostupna drugim muškarcima za seksualne avanture uz pristanak partnera/muža. Postoje dva tipa takvih nanognica.

U slučaju da nanognica sadrži srca, to implicira da je supruga posvećena svom mužu, ali da je ipak slobodna izlaziti s drugim muškarcima i imati seksualne odnose od obostrane koristi.

Ako pak sadrži slovo Q i simbol pika, ponekad popraćeno tetovažom igraće karte i slova Q unutra, to obično znači da žena ima seksualnu sklonost prema crncima.

Stil / 24sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs