Njene roditelje svi znamo, a ona zavela Bogdana Bogdanovića: Svi mislili da će je oženiti, brzo ga zamenila s ovim dasom

Olga Danilović je prava senzacija na Rolan Garosu u Parizu, a pored sve većih uspeha na teniskim terenima, ima i veoma zanimljiv privatni život.

Ljubav
12:41h
Njene roditelje svi znamo, a ona zavela Bogdana Bogdanovića: Svi mislili da će je oženiti, brzo ga zamenila s ovim dasom
Olga Danilović, Foto: Printscreen Instagram - danilovicolga

Teniserka Olga Danilović osim što pleni neverovatnom prirodnom lepotom gde god se pojavi, na terenu je pokazala šta znači biti pravi borac, a njena upornost i odlučnost mnoge je iznenadila. Stručnjaci iz sveta tenisa smatraju da Olgino vreme tek dolazi, te da su pred njom velike pobede.

Naime, Olga od tinejdžerskih dana zavolela beli sport i bila je rešena da uspe, te su redovni treninzi uz puno odricanja postali njena svakodnevica.

Ima samo 23 godine i već brojne osvojene nagrade. Kako je rođenda u sportskoj porodici, ne čudi nas činjenica što je i ova mlada dama prelepog osmeha krenula tim stopama. Naime, nje otac je Predrag Danilović, bivši košarkaš i prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije, a majka Svetlana Danilović je sportska novinarka i bivša košarkašica, takođe.

Još kao dete bila je vrlo aktivna, stalno je bila u pokretu, a prvi put se za tenis zainteresovala gledajući na televiziji meč Novaka Đokovića. Sa šest godina je počela da trenira u Teniskom klubu „Partizan“, gde joj je jedan od prvih trenera bio Jovan Zlatanović od koga je, kaže naučila jako puno. Idoli su joj, osim Novaka, bile i teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković.

Olga Odanović
foto: Printscreen Instagram - danilovicolga

U njenoj nameri da se profesionalno bavi tenisom podržali su je i otac i majka, a kako sama priznaje nisu vršili pritisak na nju, nego je tenis bio njen izbor. Majka Svetlana ističe da je Olga oduvek bila zainteresovana za sport, te dodaje da bi se sigurno bavila nekim drugim sportom da nije odabrala tenis. Zanimljiv ljubavni život

Olga već godinu dana uživa u ljubavi sa golmanom Atletiko Madrida Janom Oblakom. Lepa Srpkinja kada god može prati mečeve svog dragog, a podrška je naravno uzajamna.

Ni poznati Slovenac ne krije koliko je zaljubljen u Olgu, te neretko deli fotografije sa teniserkom. A svaki slobodan trenutak koriste da negde otputuju i provedu vreme zajedno.

Njih dvoje su vezu obelodanili tokom Rolan Garosa prošle godine, a od tada žive, čini se, ljubavnu bajku.

Olga Odanović
foto: Printscreen Instagram - danilovicolga

Ljubav sa Bogdanovićem

Zbog njenog raskida sa kapitenom košarkaške reprezentacije Bogdanom Bogdanovićem brojni fanovi su patili i navijali da se što pre pomire. Naime, iako su se retko gde pojavljivali zajedno tokom dve godine veze, slovili su za omiljeni par, posebno među mlađom populacijom.

Jedini put kada su viđeni zvanično zajedno bilo je na svadbi teniserke Jovane Jakšić (sada Jović) i Vujadina Jovića u Americi, kojoj je prisustvovalo i tadašnje rukovodstvo Sakramenta na čelu sa Divcem i Stojakovićem.

Izgleda da je korona bila "kobna" za njihovu ljubav, pošto nisu imali priliku da se často viđaju.

Odlučili da se rastanu i ostanu prijatelji.

Za sve u okolini važili su za skladan par. Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, oni nikada nisu želeli da podele fotografiju na kojoj su zajedno niti da odgovaraju na pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da svoju privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe, te da mogu da odgovaraju na pitanja koja se tiču njihove karijere. Čak i kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu želeli da pričaju o svojoj romansi – rekao je tada izvor blizak paru za "Blic" i dodao:

Bogdan Bogdanović
foto: ATA Images

– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama.

Posle raskida sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem spekulisalo se ko je njen novi dečko. Pisalo se da je poznati košarkaški agent Andrej Ilić osvojio Olgino srce, međutim njihova romansa nikada nije potvrđena.

1 / 5 Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs