ROĐENA JE SA DVE VAGINE I IMA DVA MOMKA: "Ne varam ih, svako koristi SVOJU, a evo kako to funkcioniše"

Žena rođena sa dve vagine ima dva momka, a prema njenim rečima, ne vara ih, jer svako od njih ima svoju vaginu koju koristi.

Ljubav
ROĐENA JE SA DVE VAGINE I IMA DVA MOMKA: "Ne varam ih, svako koristi SVOJU, a evo kako to funkcioniše"
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Britanka En Šarlot iz Sareja rođena je s dve vulve i dve maternice, tako da ima i dve menstruacije. Mogla bi zatrudneti sa dva različita muškarca u isto vreme.

Ovaj neobičan medicinski fenomen znači da bi Eni (25) mogla začeti dve bebe sa dva različita muškarca u isto vreme. U svojoj ispovesti, ona je predočila kako se to ogleda, ali je iznela i bizarne tvrdnje kako smatra da ih ne vara, te i da nikada ne spava sa njima u istom danu.

- Sve interne stvari su duplirane. I sve je uredno jer je moj reproduktivni sistem zapravo podeljen na pola, tako da svaka strana radi nezavisno - ističe.

En Šarlot
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Svaki momak koristi svoju vaginu

- Ne varam jer svojim momcima dopuštam da koriste po jednu vaginu - otkriva jer ima dva dečka. Svaki ima svoju vaginu, pa u tome ne vidi problem.

- Oni zapravo ne znaju jedan za drugog, mislim da ne trebaju znati - kaže ona.

Sa jednim od njih je u vezi četiri meseca, a sa drugim dva. Svesna da bi uskoro mogli saznati jedan za drugoga Eni je objasnila da to ne shvata ozbiljno.

En Šarlot
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

- Nismo se zabavljali predugo i oboje znaju da izlazim iz zabave i ništa to ne shvatam ozbiljno. Samo me zanimalo šta će se dogoditi. Počela sam izlaziti tek nedavno. Našla sam svog prvog dečka prošle godine i onda sam na neki način uživala u tome dok nije veza pukla, ali onda sam uskoro počela izlaziti s dvojicom novih. U početku je bilo ležerno, ali onda smo se počeli sve više družiti - prisetila se.

En Šarlot
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Kako je rekla, ponekad je "teško žonglirati" sa dvojicom muškaraca, ali svakoga od njih viđa jednom nedeljno i sa njima provodi naizmenične vikende.

- Ne bih rekla da imamo raspored odnosa sam po sebi, ali ne spavam se s njima istog dana, mislim da je to pošteno. Čini se da se momci uzrujavaju zbog cura koje spavaju sa dva dečka unutar jednog dana pa mislim da je tako najbolje - rekla je ona.

(Stil/ 24sedam.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs