ŽENA ME PREVARILA SA 10 MUŠKARACA, A JA SAM JOJ PRAŠTAO JER SAM MISLIO DA ĆE SE PROMENITI: Karma joj vratila NAJGORE

Godinama ga je varala, a on tražio način da joj pomogne, međutim, trebalo je da ona sebi pruži pomoć, niko drugi nije mogao da je spasi

Ljubav
Autor:
ŽENA ME PREVARILA SA 10 MUŠKARACA, A JA SAM JOJ PRAŠTAO JER SAM MISLIO DA ĆE SE PROMENITI: Karma joj vratila NAJGORE
Foto: Shutterstock

Da život može da nas dovede u zaista nepredviđene i čudne okolnosti, svedoci smo iz dana u dan. Dovoljno je da pogledamo živote ljudi oko sebe i da shvatimo da je ponekad isti maštovitiji i neobičniji od filma, a ovo se posebno odnosi na međuljudske odnose i romantične veze.

Jedan Amerikanac se u novinama "NewYork Post" nedavno polažio njihovoj kolumnistkinji Abi na svoju nezgodnu situaciju sa bivšom partnerkom, zatraživši iskren savet.

Tužan muškarac
foto: Shutterstock

"Supruga i ja smo se venčali pre 21 godinu. Priznala je da me je tokom braka prevarila sa 10 različitih muškaraca. Svaki put bih ostao sa njom, nadao sam se da će se promeniti. Konačno sam pre tri i po godine otišao od nje, jer nisam više mogao da izdržim. Ona je sada beskućnica, ali poslednjih godinu i po dana živi sa mnom i mojom ćerkom, jer sam je jednog dana video na ulici i izgledala je užasno.

Beskućnica
foto: Shutterstock

Sada se selimo, a moja ćerka želi da njena majka nađe posao (sposobna je za to). Ona, međutim, to odbija i ne želi da nam pomogne da plaćamo račune. Sada sam suočen sa sledećom dilemom: da li da je pustim da ode ponovo ili da se borim da ostane sa nama? Moja ćerka je protiv toga da ona nastavi život sa nama. Moja primanja su ograničena, jer imam loše zdravlje. Ja imam 58 godina, a moja bivša 43 godine", upitao je ovaj čovek.

Muškarac, Čovek, Lice
foto: Shutterstock

"Kada se brak završio, vaša odgovornost za nju je prestala"

Ubrzo je dobio i odgovor. "Vaša ćerka je u pravu. Vi ste narušenog zdravlja i imate ograničena primanja, a vaša bivša žena je radno sposobna. Kada se ona odseli, vaši troškovi biće manji. Nigde niste spomenuli da li još uvek volite ovu ženu, koja je parazit, niti da li se promenila. Kada se brak završio, vaša odgovornost za nju je prestala. Podstaknite je da se obrati rođacima ili prijateljima za smeštaj ili je odvedite do prihvatilišta za lica bez doma. Ne treba samo da je pustite, već morate da pronađete snagu da insistirate na tome".

Stil/Najžena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs