MILOŠ TEODOSIĆ SMUVAO JELISAVETU NA ŠOK NAČIN: Ludeo je za njom, po svaku cenu hteo je za sebe, a ONA je kriva za sve

Glumicu je prijateljica namamila u Moskvu, gde se desio sudbonosni susret.

Ljubav
09:58h Autor:
MILOŠ TEODOSIĆ SMUVAO JELISAVETU NA ŠOK NAČIN: Ludeo je za njom, po svaku cenu hteo je za sebe, a ONA je kriva za sve
Foto: Instagram Printscreen / Cskabasket

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić jedan su od najinteresantnijih parova na našoj javnoj sceni, te njihova svakodnevnica vrlo intrigira, posebno sada kada su se pojavile glasnine da u ljubavnom gnezdu nešto ne štima. Mada, nijedno od njih se nije još oglasilo povodom navoda da se razvode, niti su potvrdili da je došlo do kraha ljubavi.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Kurir / Marina Lopičić

Kako su se upoznali i zavoleli?

Već sedam godina su u braku, a njihov prvi susret desio se u Moskvi.

"Jelisaveta i Teodosić su već sedam meseci u vezi. On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji", rekao je dpbro obavešten izvor 2017. godine i dodaje da je u pitanju bila svojevrsna prevara.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram / jagodenamagli

"Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi", otkrio je izvor tada.

Poznato je da je Teodosić voleo Anastasiju Ražnatović, Maju Ognjenović i Sofiju Rajović, dok je Jelisaveta bila sa čuvenimVukom Kostićem, a šuškalo se da je volela i Momira Gajića, koji je nakon toga bio u vezi sa Radom Manojlović.

Međutim, čim su se sreli, između Jelisavete i Miloša pojavile su se varnice.

Nakon šest meseci veze, glumica i sportista stali su na "ludi kamen". Venčanje je održano u jednom beogradskom restoranu, u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života Srbije. U braku su dobili su dobili dvoje dece - ćerku i sina.

"Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo", rekla je glumica jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs