DAME, SAMO OVAKO ĆETE PODSTAĆI MUŠKARCE DA JURE ZA VAMA, A NE VI ZA NJIMA: Žene sa kojima "gube glavu" rade ove 3 STVARI

Dame koje su eskpertkinje u zavođenju znaju odlično kako da nateraju muškarca da "polude" za njima i osvajaju ih neumorno.

Ljubav
19:27h Autor:
DAME, SAMO OVAKO ĆETE PODSTAĆI MUŠKARCE DA JURE ZA VAMA, A NE VI ZA NJIMA: Žene sa kojima "gube glavu" rade ove 3 STVARI
Kako da muškarci trče za vama?, Foto: Profimedia

Mnogi stručnjaci za muško-ženske odnose smatraju da je fizičku izgled manje važniji od energije kojom zračite! Naime, dobro je poznato kroz istoriju da najlepše dame vrlo često i nisu imale sreće u ljubavi, ali zato one koje su znale kakav stvar treba da zauzmu - vrtele su momke oko malog prsta.

Koje 3 stvari su ključne?

1. Dopuštaju da budu osvojene

One ne trče za muškarcem. Žena koja zna kako da osvoji muškarca ne pokušava da ga uhvati. Ona nastavlja da živi kao da uopšte ne razmišlja o svojoj vezi sa njim.

Prepušta mu da odradi sav posao, da zove, planira sastanak, plaća kafu u kafiću. Ona to radi jer razume da se muškarac zaljubljuje kada daje.

Ona razume da muškarac treba da oseti da te čini srećnom. Ukoliko oseća da cenite ono što radi (kada prihvatate ono što nudi, kada mu dajete komplimente i zahvaljujete se), on će biti lud za vama!

Monika Beluči
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

2. Vrlo su strpljive i ne odustaju od namere

Jednom kada muškarac počne da se zaljubljuje u vas, lako je postati nestrpljiv. Želite da znate kada ćete imati drugi sastanak, kada će se ponovo javiti, kakvi su mu planovi.

Ali žena koja zna kako da natera muškarca da se zaljubi ostaje strpljiva. Ona dozvoljava da se veza odvija prirodno i postepeno jer želi da vidi kako on sve to rešava.

Razume da joj se prvo mora udvarati i dokazati joj da je vredan njene pažnje. I dozvoljava da se to dogodi, čak i ako ponekad zaista želi da ga nazove i pita šta se dešava između njih.

Ali ona zna da joj je strpljenje najbolji prijatelj, pa čeka da se on javi. I to joj pokazuje da li je dostojan da bude njen partner.

Džesika Alba
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

3. Ne plaše se da pokažu svoja osećanja

Žena koja ume da natera muškarca da se zaljubi u nju, ne gubi vreme na svađe o tome kako on treba da se ophodi prema njoj. Ona jednostavno daje muškarcu do znanja šta joj se sviđa, a šta ne.

Za čoveka je važno da zna da li sve radi kako treba. Sve ostalo zavisi od kvaliteta čoveka. Zato podelite ono što osećate. Ako kaže ili uradi nešto zbog čega se osećate loše, obavestite ga i ukažite mu na to. Pristojan čovek će želeti da se više trudi.

Zato, ne jurite za muškarcem. Pustite ga da trči za vama. Budite strpljive. Dajte mu vremena da vas osvoji. I uvek mu dajte do znanja kako se osećate zbog njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs