MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE DA IM ŽENE RADE OVO U KREVETU: 3 stvari koje će ga dovesti do ludila, a vrlo su jednostavne

Postoje 3 stavri koje muškarci najviše vole da im žene rade u krevetu, a vrlo su jednostavne.

Ljubav
23:07h
MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE DA IM ŽENE RADE OVO U KREVETU: 3 stvari koje će ga dovesti do ludila, a vrlo su jednostavne
Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Uprkos tome što su muškarci i sami ponekad nesigurni u krevetu, oni vole kad je žena puna samopouzdanja i kada zna šta želi. Ukoliko želite da ga impresionirate, počnite da se osećate lepo u svojoj koži, ne opterećujte se na izgled i na nebitne stvari.

Postoje 3 stvari koje muškarci vole u krevetu sa kojima nema grešđke:

Seks
foto: Shutterstock

1. Drhtavim glasom izgovorite ili vrisnite njegovo ime

Muškarac voli da se oseća poput vašeg gospodara u krevetu. Jasno mu stavite do znanja da ne mislite ni na koga drugog tokom seksa sa njim, tako što ćete nekoliko puta izgovoriti njegovo ime. Stenjavim glasom viknite ime vašeg dragog kada krenete sa vašim dirty monologom. Te sitnice učiniće da se on oseća moćno i da mu telo izgori od pomisli da će vas on dovesti do vrhunca, da ste vi samo njegove, da je on bog i batina vašeg seksualnog života. Dopustite mu da bude taj, jer ćete mu na taj način samo prividno predati kontrolu, koja je uvek u vašim rukama.

2. Krenite u akciju

Tačno je da on voli da vas zavede i zadovolji, jer to i njemu pričinjava ogromno zadovoljstvo. Ali, nemojte otići u krajnost i biti potpuno pasivne. Ako čekate da vas on pita kako vam se sviđa to što vam radi ili koliko je dobar u tome, doživljaj neće uvek biti isti kao kada biste vi same krenule u dirty razgovor. Tako će on videti da u vama gori vatra i doživeće trenutak vaših prljavih monologa kao znak da vas zaista izluđuje u krevetu. Najpre počnite sa inicijativom već tokom zavođenja. Ne očekujte sve od njega, već mu pokažite šta želite u seksu. Budite nepresušan izvor ideja za zanimljive poze i intrigantna mesta za vođenje ljubavi. Pročitajte ovde neke intersantne savete sa vrhunske seks poze, a ukoliko želite da isprobate neverovatna mesta za vođenje ljubavi, ovde možete saznati sve najuzbudljivije lokacije.

3. Podelite sa njim svoje fantazije

Sve što vam padne na pamet na temu seksa izgovorite glasno, kako bi i on mogao da čuje šta je to što hoćete da isprobate. Nećete znati da li vam se nešto sviđa ili ne ukoliko ne probate, zato ovde možete pročitati sve o vrućoj temi, koja je možda najveći tabu - analni seks. Dok ste u seksualnoj ekstazi predložite mu da vam uradi nešto što bi u tom trenutku učinilo da ekslodirate u kervetu. Ne ustručavajte se da probate nove stvari i da istražujete koje poze i situacije bi vas naterale na nezaboravan orgazam.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs