NAJGORE SCENE INTIMNIH ODNOSA IZ ČUVENIH FILMOVA: Dok su gledali omiljene glumce u RAZVRATNOM MOMENTU ljudima se SMUČILO

Najgore scene intimnih odnosa iz poznatih filmova mnoge kritičare i brojnu publiku su ostavile bez teksta.

Ljubav
15:31h Autor:
NAJGORE SCENE INTIMNIH ODNOSA IZ ČUVENIH FILMOVA: Dok su gledali omiljene glumce u RAZVRATNOM MOMENTU ljudima se SMUČILO
Scena iz filma "Fifty Shades of Grey", Foto: Printscreen Youtube / Movieclips

Listu najgorih scena polnih odnosa napravio je sajt "Independent", a prema njihovom mišljenju neke scene su prevazišle granice dobrog ukusa, te su kultne filmove pretvorile u po*nografiju.

What Women Want

"Muškarac razgovara sa svojim penisom u kupatilo. Žena koja stenje toliko glasno da niste sigurni da li ju je pregazio kamion ili je usred orgazma".

Maps to the Stars

"Džulijam Mur doslovno pita Roberta Patisona: "Da li želiš da j****** moje...? Njihov onods u autumobili izgleda vrlo stresno. A onda nekako postane još gore, ko je video film zna o čemu pričamo".

Gone Girl

"Scena je zapravo odlična jer daje jasan uvid u psihologiju lika, ali je odvratna jer gledate Rouzmund Pajk kako seče grkljan muškarcu u toku odnosa dok po njoj kaplje njegova krv".

Body of Evidence

"Najozloglašenija scena svih vremena je eksperimentisanje Madone i Vilijama Dafoa s vrućim voskom u Body of Evidence".

Fifty Shades of Grey

"Najgore je kada je veže, prekrije joj oči kravatom i zatim joj kockom leda prelazi po celom telu. U kom časopisu je pročitao ovaj svet".

Stil / Independent / Žena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs