IMA NOVI DONJI VEŠ, NE JAVLJA SE NA TELEFON I NE UZLAZI IZ TERETANE: 10 jasnih znakova da vas pertner sigurno vara

Jedna žena na sopstvenoj koži osetila je kako je to biti izneveren, pa je odlučila da podeli sa drugima znake u vašoj vezi koje ne smete prevideti jer ukazuju na prevaru

Ljubav
IMA NOVI DONJI VEŠ, NE JAVLJA SE NA TELEFON I NE UZLAZI IZ TERETANE: 10 jasnih znakova da vas pertner sigurno vara
Foto: Shutterstock

Žena čiji je 15-godišnji partner imao aferu otkrila je znakove koji ukazuju na to da i ste i vi možda prevareni.

Da li je to iznenadno bolje oblačenje i učestale posete teretani ili ne ispuštanja telefona iz ruku i vidokruga, postoji 10 jasnih znakova da vas partner 'definitivno' vara.

Ova supruga i majka je morala da angažuje privatnog detektiva ne bi li konačno uhvatila svog muža, koji je bio i otac njene dece, u aferi nakon što je on to više puta negirao. Istakla je da je 'podnosila' promenu ponašanja svog muža i da bi verovala u 'mnogo mnogo izgovora' koje joj je dao, ali je dubokou sebi znala da nešto nije u redu. Nakon što se bezuspešno i mukotrpno trudila da izvuče istinu od svog muža, na kraju je angažovala privatnog detektiva koji je na nekim snimcima video nadzora pronašao dokaz o njegovom neverstvu. Objasnila je da je angažovanje istražitelja bila njena poslednja opcija koja joj je na kraju pomogla da povrati svoju moć, izbaci muža i oslobodi se stresa u kojem je bila usled tajnovitosti i sve većeg neprijateljstva njenog partnera.

Par, Zavođenje, Seks, Ljubavna Afera, Ljubavnici
foto: Shutterstock/Ilustracija

Navela je znakove, za koje je tek kasnije u retrospektivi cele situacije u kojoj se našla, shvatila da su zaprevo bili tragovi prevare njenog muža.

1. Počinju mnogo često da idu u teretanu

2. Njihov donji veš je odjednom nov i boljeg kvaliteta

3. Njihov ceo spoljašnji izgled dobija "remont"

4. Navike njihovog mobilnog telefona se menjaju. Pa su tako stalno na raznim aplikacijama za komunikaciju i društvenim mrežama, telefon in se bukvalno slepi za ruku, funkcija „poslednji put onlajn“ je isključena i šifra je velika tajna

5. Hrkanje iznenada prestaje

6. Počinju da se isključuju iz vaših grupnih aktivnosti, izbegavaju vaše zajedničke prijatelje i povećavaju se njihovi 'poslovni događaji'

7. Ne javljaju se na telefon dok su napolju

8. Dolaze kući mirišući na parfem

9. Ne žele da vas dodiruju, da ih vi dodirujete, ili da imaju se*s sa vama

10. Više ne pokazuju interesovanje za vaš život i ne dele svoj život sa vama

Muškarac, Trčanje, Teretana
foto: Shutterstock

Ona je priznala da česte posete teretani možda ne ukazuju na bilo šta sumnjivo same po sebi, ali u kombinaciji sa svim ostalim na listi može „zahtevati dalju istragu“. Žena je posebno istakla to da je donji veš njene druge polovine ažuriran i da je došlo do „velikog pomaka“ u tome koliko mu je stalo do svog spoljašnjeg izgleda. Jedna od njenih najvećih crvenih zastavica definitivno je bila to koliko se partnerove telefonske navike menjaju kada stupe u tajnu vezu. Rekla je da je njen muž 'stalno' bio na svom telefonu, nosio ga svuda sa sobom, nikada ga nije gubio iz vida i iako ranije nije toliko voleo da se dopisuje, odjednom je VhatsApp postao njegov "najbolji prijatelj".

telefon
foto: Shutterstock

Postoje pak i ključni znaci da ste druga žena ili muškarac, jer su i oni često u neznanju i "mraku" u ovakvim situacijama:

1. Datumi su spontani i nema dugoročnih planova

2. Većina vaših telefonskih poziva se dešava tokom dana

3. Večernja korespondencija će biti putem poruka i odgovori će biti zakasneli

4. Verovatno nikada niste bili u njihovoj kući ili sreli porodicu ili prijatelje

5. Ne idete na mesta u blizini njihove kuće

6. Verovatno će mnogo vremena plaćati isključivo u gotovini

7. Reagovaće defanzivno ako ih previše ispitujete

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs